9 vietas, kur noteikti ir jāmīlējas!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Tiklīdz jūs ar savu partneri «izkāpsiet no guļamistabas» jeb, citiem vārdiem sakot, mīlēsieties arī citviet - tici man, jūsu seksa apetīte uzlabosies uzreiz!

Turklāt, saprotot, ka tūlīt sekss būs kādā vietā pirmo reizi, mēs jau domās piedzīvojam labsajūtas brīdi, kas noteikti pastiprinās orgasma mirkli. Tātad kuras ir tās vietas, kur seksologi iesaka nodarboties ar seksu, raksta womenshealthmag.com.

1. Pagalms vai sēta

Jā, šobrīd gan ārā ir auksts, tāpēc ar šo vietu varam asociēt kādu mājvietai piederošu piebūvi - šķūni, pagrabu, pirti vai ko tml. Bet, kad ārā ir silts - mmm, kaut zem zvaigžņotas debess, jo maz ticams, ka kāds šajā brīdī staigās pa jūsu pagalmu. Galu galā var uzsliet arī telti!

2. Uz dīvāna

Pat ja esat to darījuši uz dīvāna viesistabā, vai tu esi sasniegusi orgasmu?

Ja ne, tad noteikti ir jāizmēģina vairākas pozas, kas tieši der dīvānam!

3. Viesnīcā

Sekss viesnīcā ir unikāls un laisks, jo pēc tevis tur visu novāks un satīrīs! Esot ārā no savas mājas zonas, tu vairāk atbrīvojies un esi gatava dažādām lomu spēlītēm. Un, ja vēl numuriņam ir balkons ar skatu uz tumšu sētu vai arī pašā augstākajā stāvā - tas ir īpaši pikanti!

Foto: PantherMedia/ScanPix

4. Uz trepēm

Tici man - pēc tam tu uz šīm trepēm vairs neskatīsies kā senāk...

5. Draugu mājās

Jā, iespējams, bīstami, bet

tik jutekliski, ja zini, ka turpat aiz sienas draugi turpina vakariņot, domājot, ka esat aizgājuši uz labierīcībām.

6. Duša

Mīlēties baseinā ir gana pikanti, tomēr, kā izrādās, hlors spēj mazināt prezervatīva izturību, tāpēc varam teikt, ka visdrošāk to būs darīt dušā. Garlaicīgi?

Izmanto kādu no ūdenī lietojamām seksa mantiņām - būs piedzīvojums!

7. Pasākuma laikā

Vienalga, vai tās ir kāzas, sporta spēle, pikniks, dzimšanas diena, izstāde vai kongress, vienmēr var atrast klusu nostūri, kur ļauties ātram seksam.

8. Ar skatu spogulī

Šī ir viena no viserotiskākajām seksuālajām pieredzēm... izmēģini! Ja vēl spogulis ir noņemams un noliekams uz gultas,

piemēram, ja virs tā mīlējaties sunīšu pozā... Mmmm...
Foto: PantherMedia/ScanPix

9. Automašīnā

Lai gan daudziem tas var šķist neērtākais sekss, tas ir gana draisks un uzbudinošs. Vajag tikai atrast sev tīkamāko pozu. Ja pozas tomēr nevedas, tad orālais sekss taču ir iespējams!...

Dalies arī savā pieredzē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu