5 padomi, kā padarīt vīrieti laimīgu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Jā, tu nekļūdies, šoreiz tas būs par seksu. Lū Peiģeta (Lou Paget) – seksoloģe un vairāku grāmatu autore savās grāmatās dalās ar padomiem, kā uzlabot dažādu cilvēku seksuālo dzīvi. Piedāvājam iepazīties ar dažiem no tiem. Lasi par pieciem veidiem, kā padarīt vīrieti laimīgu!

1. Sekss domās
Sieviete, kura domā par seksu, zina, kā iznest seksu ārpus guļamistabas, un vīriešiem tas patīk. Pamēģini būt nerātna un rotaļīga sabiedriskās vietās. Dari to atturīgi, bet dari.

Un parūpējies, lai tavs vīrietis uzzina, ka tu domā par seksu arī dienas laikā.

Tas viņu patīkami pārsteigs, un viņš savukārt patīkami pārsteigs tevi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

2. Iniciatīva
Reizēm vīrieši vēlas, lai sieviete ir pirmā, kas izrāda iniciatīvu seksā. Lielākā daļa vīriešu vēlas būt līderi, tomēr reizēm šī patstāvība apnīk. Tāpēc tas,

ka sieviete uzņemas iniciatīvu un parāda, ka tā vēlas ar vīrieti seksu, vīrietim var šķist visai erotiski.

3. Fantāzijas un realitāte
Ļoti iespējams, ka tavs vīrietis vēlas ar tevi dalīties savās seksuālajās fantāzijās un arī uzzināt, par ko fantazē tu. Daudzi cilvēki baidās stāstīt par savām fantāzijām, jo tie baidās, ka to partnerim nepatiks tas, ko viņš dzirdēs. Tāpēc jums tās noteikti nav jāizstāsta visos sīkumos, tā vietā labāk mēģiniet sarunāt to, lai jūs abi varētu savas fantāzijas īstenot.

Radiet sev kopīgu fantāziju scenāriju.
Foto: PantherMedia/ScanPix

4. Neķītras sarunas seksa laikā
Vīriešiem seksa laikā var patikt, ja sieviete neķītri apraksta notiekošo vai šādā veidā stāsta par to, ko tā vēlas. Netīras sarunas ir tikai vēl viens veids, kā saasināt tava vīrieša izjūtas. Tas nostrādā arī tāpēc, ka daudzi vīrieši

izjūt visai spēcīgu tieksmi pret seksuāli atbrīvotām sievietēm.
Foto: PantherMedia/ScanPix

5. Masāža
Masāža un ne tikai seksuāla rakstura masāža. Kaut arī parasta masāža var būt visai erotiska. Vīrieši vēlas sajust sievietes pieskārienus tikpat spēcīgi, cik sieviete vēlas just vīrieša pieskārienus. Pieskārieni ir viena no cilvēku pamata vēlmēm. Jutekliski vai ne visai, bet tie var būt visai lieliska dāvana otram cilvēkam.

Pieskārieni ir sava veida komunikācija, kas var pārveidoties par kaut ko daudz interesantāku.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu