Piecas apņemšanās seksā, kuras šogad obligāti jāpilda

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nost ar dažādiem sapņiem par diētu un sporta zāles apmeklēšanu! Portāls «The Huffington Post» apkopojis piecas apņemšanās seksā, kuru pildīšana noteikti sagādās daudz lielāku baudu.

1. Nekādas elektronikas guļamistabā (ja vien tā nevibrē)

Nē, šajā gadījumā runa nav par telefonaparātu vibrācijas režīmā. Guļamistaba paredzēta gulēšanai, atpūtai un seksam. Šajā telpā nav vietas viedtālrunim, planšetdatoram, portatīvajam datoram un televizoram. Guļamistaba ir intīma telpa, kurā vajadzētu pienācīgi uzvesties.

2. Trenē savu muskulatūru

Došanās uz sporta zāli stimulē tavu ķermeni un smadzenes, un nodarbošanās ar sportu palīdz dedzināt kalorijas un izdalīties endorfīniem. Tomēr nevajadzētu aizmirst arī par Kēgela muskuļu jeb mīlas muskuļu vingrinājumiem, kuri palīdz attīstīt starpenes un iegurņa muskulatūru, kā arī uzlabo vispārējo veselības stāvokli. Regulāri pildot šos vingrinājumus, sajūtas seksa laikā tikai uzlabosies.

3. Ierīko slēdzeni

Bērniem un mājdzīvniekiem tavā guļamistabā vajadzētu uzturēties pēc iespējas retāk. Lai nerastos apkaunojošas situācijas, kuras būtu grūti izskaidrojamas, kā arī lai tev neviens netraucētu, ierīko guļamistabas durvīs slēdzeni.

4. Apspriediet vēlmes

Pastāsti savam partnerim par savām vēlmēm. Jo vairāk abi apspriedīsiet, jo vieglāk tiksiet pie kārotā. Neviens nespēj lasīt domas, turklāt saskumt par to, ka tavam partnerim šīs lietas «vajadzētu zināt», nav nekādas jēgas. Saki viņam, nevis labākajai draudzenei!

5. Vairāk jautrības

Izmēģini jaunas seksa rotaļlietas vai lomu spēles. Dariet jebko, kas jūs abus uzbudina!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu