Foto konkurss: «... var skūpstīties arī tā!» Vēl pēdējās dienas vari piedalīties!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

«Egoiste» sadarbībā ar intīmpreču veikalu «SexyStyle» rīko foto konkursu drosmīgiem pāriem un mīlniekiem! Aicinām drosmīgu pārus iesūtīt foto, kurā abi redzami skūpstoties, taču ir viens noteikums (!) šim skūpsatm ir jābūt neparastam, neparedzamam un pat mazliet trakam!

Iedvesmai: tā var būt kāda īpaša vieta (kalna virsotne, auto bagāžnieks, zemūdens pasaule, koku galotnē, gaisa balonā) vai īpašs veids (netipiska skūpstīšanās poza vai maniere).

PIEVIENO SAVU BILDI TE!

Foto iesūti līdz 20.02., kad tiks atklāta balsošana, kurā «Egoiste» lasītāji noteiks uzvarētāju!

Uzvarētājpāris saņems dāvanu no «SexyStyle» 50 eiro vērtībā, bet «Egoiste» un «SexyStyle» simpātijas foto - dāvanas 20 eiro vērtībā.

Uzvarētāju paziņosim 24.02.

Foto saturs nedrīkst saturēt necenzētu saturu, kas parkāpj sabiedriskās/ ētiskās normas, vai ir pretrunā ar LR likumiem. TVNET patur visas tiesības izvertēt iesūtītā satura kvalitāti un atbilstību konkursam. TVNET ir tiesības nepublicēt materiālu, ja tas neatbilst konkursa noteikumiem vai konceptam.

Ja konkursa uzvarētāja iesniegtais foto neatbilst konkursa noteikumiem vai tiks konstatēti pārkāpumi saistībā ar balsu viltošanu vai krāpšanu, tad dalībnieks ar nākamo lielāko balsu skaitu tiks noteikts par uzvarētāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu