Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Labākā dāvana sievietei Valentīndienā – tantriskā masāža

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pašpasludinātos svētkos, kad veikali piedāvā dažādus dāvanu problēmas risinājumus – praktiskus, jau iesaiņotus, seksīgus, nelietderīgus un, galvenais, sarkanā krāsā, vērts domāt par to, kas būtu baudāmāks un iekārojamāks par pērkamajām lietām. Tantriskā masāža ir labākā izvēle, ar ko lutināt savu mīļoto. Tā ir baudas augstākā māksla, ko vīrietis caur savu enerģiju, mīlestību, sirdi un ķermeni spēj dot. Tantra māca, ka, apgūstot ķermeni, mēs apgūstam Visumu.

Tantra skolo izmantot katra partnera seksuālo enerģiju, lai caur seksualitāti transformētu savu dzīvi. Seksuālā potenciāla atklāšana ir baudpilns atklāsmes ceļš, kas abiem partneriem ļauj apzināties savas spējas un noņemt sabiedrības uzlikto noslāņojumu. Dziļā intimitāte, kādu izjūt partneri, savā starpā praktizējot tantru, dos iespēju attiecības padarīt sakrālas un ļoti tuvas, tādējādi veidojot savu noslēgto loku, kur nav vietas svešām kaislībām, intrigām, liekām sāpēm un pārpratumiem. Partneri iemācās savas seksuālās attiecības izmantot, nevis lai fiziski, bet gan emocionāli atbrīvotos, stiprinātu savu saikni un enerģijas apjomu.

Seksuālā enerģija ir arī sievietes garīgais potenciāls

Tāpēc fiziski apmierināta sieviete ir gudrāka, veiksmīgāka, radošāka, enerģiskāka, līdzsvarotāka un patīkamāka apkārtējiem. Sākotnēji enerģiju jāiemācās vadīt ar prātu, lai fiziskā līmenī būtu izprotams enerģijas plūšanas virziens un cikls. Ja partnerim izdodas sniegt baudu savai sievietei, enerģiju saņem abi. Kamēr sieviete nesajutīs intīmu piepildījumu, viņa būs naidīgi noskaņota pret visu pasauli.

Tantriskās masāžas ideja ir atraisīt Kundalini jeb snaudošās čūskas enerģiju, kas atrodas mugurkaula pamatnē, un pa centrālo enerģijas kanālu pacelt enerģiju līdz galvas centram, ļaujot partneriem apzināties savu bezgalību, neierobežotību, nepersonificēto esamību un iespējas.

Enerģijas vairošanai un attiecību stiprināšanai tantra piedāvā dažādas metodes

Ir iespēja, sēžot viens otram pretī, iegriezt enerģētiskos lokus. Ieelpojot un izelpojot enerģiju caur enerģijas centru punktiem, tiek stiprināta saikne un uzturēta mīlestība. Masāža ir viena no metodēm, kas Valentīndienā ļaus sievietei saņemt īpašu baudu.

Tantriskajai masāžai var izmantot eļļas, kas labvēlīgi ietekmē visu organismu, atjauno nervu sistēmas darbību, seksuāli atbrīvo un paaugstina imunitāti. Eļļu aromāti iesūcas organismā un bagātina to. Tantriskajās masāžās vislabāk izmantojamo eļļu aromāti: ģerānija - aktivizē dzemdes darbību, atbrīvo fantāzijas ierobežojumus, kliedē sentimentalitāti;

kanēlis – raisa ugunīgu enerģiju, sasilda, apreibina, uzmundrina;

pačūlija – mazina iekšējās psiholoģiskās barjeras, veicina fizisko un psiholoģisko atklātību. Pačūlija ir spēcīgs afrodiziaks, mazina satraukumu, spriedzi un veicina iekāri.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Vislabāk masāžu veikt uz grīdas, jo tas ļauj piekļūt partnerei no visām pusēm

Noklājiet uz zemes paklājiņu un sagatavojieties. Rokām jābūt tīrām un siltām. Telpā jābūt maigai puskrēslai, var iededzināt sveci, tā attīra gaisu un līdzsvaro telpas vibrācijas. Ir labi, ja telpā ir svaigi ziedi – izklāti uz grīdas vai atrodas vāzēs ar ūdeni.

Sieviete apguļas uz muguras, saliec ceļus, un vīrietis atkarībā no sievietes maksts lieluma vidējo vai divus pirkstus iemērc eļļā un ievada makstī, līdz tie atduras pret punktu zem kaunuma kaula. Tajā vietā audi atšķiras no citiem maksts audiem, tāpēc to uzreiz var sajust. Un maigi masē. Jāuzklausa sievietes izjūtas. Masāžas laikā sievietei var būt dažādas emocijas, no tā nevajag baidīties.

Sieviete var raudāt, dusmoties, kļūt skumja, noslēgties sevī, izdvest dobjas un savdabīgas skaņas.

Tas ir normāli, jo dzīves negatīvā pieredze sievietei izpaužas kā kompleksi seksā. Tāpēc masāža ne vien atbrīvo no negatīvās pieredzes un atbrīvo apziņu, tā arī dzēš negatīvās karmas samskaras.

Ja, uzspiežot uz šo punktu makstī, sievietei vajag čurāt, tad skaidrs, ka ir īstā vieta.

Nav laika ierobežojuma, cik ilgi jāveic masāža. Tas ir ļoti patīkami. Tas var kļūt tik baudāmi, ka sieviete neko tādu līdz šim nav izjutusi. Šādas masāžas laikā atrisinās daudzi seksuālie sasprindzinājumi, trauksmes, apgrūtinājumi, kompleksi un ierobežojumi apziņā. Sieviete kļūst atvērtāka, priecīgāka, laimīgāka, vairāk notic saviem spēkiem un potenciālam. Sieviete uzzied un atveras. Atveras baudai, dzīvei, savai laimei un mīlestībai. Laimīgas sievietes ir gandarītas arī apmierināt un iepriecināt savus vīriešus. Tā ir labākā dāvana attiecībās katru dienu un jo īpaši svētku dienās, kas tantriskos rituālus var padarīt īpaši greznus, izsmalcinātus, izjustus un baudāmus. Tas stiprina visu veselību kopumā un aiznes partnerus bezgalīgos baudas augstumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu