Vīriešu ķermeņa daļas, kas sieviešu vēderos liek taureņiem dejot...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Parasti mēs varam lasīt par sieviešu, ķermeņu zonām, kas vīriešus it kā spēj padarit trakus. Par ķermeņa daļām, kas stiprā dzimuma pārstāvjiem mūs dara īpaši iekārojamas... Tagad laiks runāt par pretējo - par to, kas patīk sievietēm vīriešu ķermeņos visvairāk...

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Torss, un ne tikai muskuļots...

Nē, nebūt tev, vīrieti, nav jābūt īstas t.s. vēderpreses sešpakas īpašniekam. Perfekta vēderprese nenozīmē, ka viņa tavā ķermenī dievinās tikai šo zonu.

Vīriešu ķermeņi, tāpat kā sieviešu ir atšķirīgi, un torsam jeb vēdera zonai nav obligāti jābūt tādai, kā redzam reklāmās vai sporta zālēs.

Sievietēm patīk vīriešu torsi, pat ja tie atpaliek no perfekta sportista vēderpreses parametriem. Kāpēc? «Grūti spriest, iespējams, ka šīs ķermeņa zonas siltums un tas, ka šī daļa ir pilnīgi atšķirīga no sievietes ķermeņa, liek sievietēm apkampt tieši šo vīrieša ķermeņa daļu,» askmen.com uzskata seksoloģe psiholoģe Džesa Astrogildesa.

Un tā jau arī ir - intīmāk un mīļāk ir no aizmugures apķert vīrieša torsu, nekā iekniebt viņa pēcpusē.

Kaut gan iekniebt arī ir visai pikanti!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Acu skatiens. Ciešs un arī seksa laikā!

Acīs skatāmies katru dienu, un tas nav nekas neparasts. Bet, kad to darām ilgāku laiku un skatiena laikā neko nesakām, - tas ir īpaši intīmi un tuvi. Tantras māksla iesaka, pirms fiziska kontakta pārim sēdēt viens otram pretī un ielūkoties dziļi acīs. Darīt to vismaz 10 minūtes un klusēt... «Acu skatiens ir visdziļākā saikne uz otra dvēseli. Arī seksa laikā ir noteikti jābūt šim ciešajam kontaktam. Nekautrējieties skatīties uz visu notiekošo, tas tikai paaugstinās jūsu seksuālo enerģiju un spēsiet procesu izbaudīt pilnībā,» askmen.com iesaka divdesmit septiņus gadus vecais tantru praktizējošais vīrietis Meknzijs Marzlufs.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Rokas... tik vīrišķību pasvītrojošas...

Sievietes nenoliegs, ka pieskarties vīriešu rokām ir īpaši seksīgi. Augšdelms vai apakšdelms - tam nav nozīmes, tāpat kā tam, cik to āda ir matiņiem klāta vai gluda. Noglāstīt vīrieša stiprās rokas ir kas sievietēm svēts un īpašs. «Iespējams, sievietes šajā brīdī zemapziņā sajūtas droši, jo šīs rokas viņu gan aizsargā, gan spēj darīt laimīgu arī seksā,» domā seksoloģe psiholoģe Džesa Astrogildesa.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Lūpas - lielisks seksa indikators!

Patiess, juteklīgs un vienlaikus ciešs skūpsts sievietes spēj ļoti uzbudināt. «Sievietes vēro vīriešu lūpas. Ja viņām patīk to izskats, iespējams, tā ir droša zīme, ka viņš ne tikai lieliski skūpsās, bet arī ir izcils mīlnieks gultā. Tas nozīmē - spēj priecēt ne tikai ar franču skūpstu, bet arī zina, ko darīt ar intīmo vietiņu daudz zemāk...» askmen.com savā pieredzē sarunās ar sievietēm dalās žurnāliste, kas raksta par seksu un attiecībām Lora Somoza.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Mugura, pat ja tai nākas ciest no skrāpējumiem

Seksa laikā sievietes īpaši mīl glāstīt un... arī ar nagiem ieķerties vīrieša muguras ādā. Kāds to nosauks par dzīvniecisku instinktu, kas, pēc seksologa domām, tā arī ir. «Ja viņa iecērt savus nagus viņa mugurā, tas nozīmē alkas pēc vēl ciešāka kontakta. Viņa izbauda šo mirkli līdz pēdējai sekundei, un ar to vīrietim ir ko lepoties,» domā seksoloģe psiholoģe Džesa Astrogildesa.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Pēcpuse un...

Un kā tad bez klasikas - vīrieša pēcpuses un ...! Ja kāda sieviete pateiks, ka nekad nevēro vīriešu pēcpuses, viņa melo! Tāpat kā vīrieša dzimumlocekli, bet tas jau ir pēc tam, kad viss jau tapis pavisam intīmi. Te gan bez komentāriem!

Padalies arī tu, kas ir tās vīriešu ķermeņu zonas, kas tevi uzbudina īpaši!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu