TOP 5 seksīgākie pasaules politiķi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix/Leta/AFP/EPA/Facebook

Pieņemts domāt, ka cilvēks, kurš vada valsti vai ik dienu nodarbojas ar valsts kārtības organizēšanu, ir nopietns, gados cienījams kungs. Lūk, pieci vīrieši, kurus pat varam nodēvēt par, iespējams, seksīgākajām politiskajām personām.

 
Foto: EPA

Kanādas premjerministrs Džastins Trudo (44)

Divdesmit trešais Kanādas premjerministrs Džastins Trudo ir dzimis Otavā 1971. gada 25. decembrī. Kā vēsta izdevums The Mirror, Džastins, kurš ir Kanādas ekspremjera Pjēra Trudo dēls, dailē pārspējot pat bijušo ASV prezidentu Džonu Ficdžeraldu Kenediju. Lai arī Kanādas un ASV iedzīvotāji jūsmo par seksīgo Džastinu, viņš jau apmēram 11 gadus ir precējies ar Sofiju Gregoriju (Sophie Gregoire), abiem ir trīs bērni.

Džastins Trudo ir otrs jaunākais cilvēks, kurš ticis pie Kanādas premjerministra amata.

Foto: EPA
Foto: AFP
Foto: AFP
 
Foto: EPA

Meksikas prezidents Enrike Penja Njeto (44)

Enrike Penja Njeto ir meksikāņu politiķis, pašreizējais Meksikas prezidents. Pārstāv Institucionāli Revolucionāro partiju. Laikā no 2005. līdz 2011. gadam bijis Mehiko štata gubernators. 2012. gada vispārējās vēlēšanās viņš guva uzvaru prezidenta vēlēšanās, iegūstot 39,19% balsu. Prezidenta amatā stājās 2012. gada 1. decembrī, tajā nomainot Felipi Kalderonu.

Foto: EPA/AFP/LETA
Foto: EPA/AFP/LETA
Foto: AFP
 
Foto: facebook

Brazīlijas pilsētas Pelotas mērs Eduardo Leite (31)

Eduardo Leite dzimis 1985. gada 10. martā.

Foto: facebook
Foto: facebook
Foto: facebook
 
Foto: AFP

Francijas premjerministrs Manuels Valls (53)

Manuels Valls dzimis Barselonā 1962. gada 13. augustā. Sešus gadus ir precējies ar Anni Gravoini un ir četru bērnu tēvs.

Foto: AFP
Foto: AFP
Foto: AFP
 
Foto: EPA

ASV prezidents Baraks Obama (44)

Baraks Huseins Obama (dzimis 1961. gada 4. augustā Honolulu, Havajās, Amerikas Savienotajās Valstīs) ir četrdesmit ceturtais un pašreizējais ASV prezidents. Viņš ir pirmais afroamerikānis, kas ir kļuvis par ASV prezidentu. No 2005. gada janvāra līdz 2008. gada novembrim, kad B. Obama tika ievēlēts par prezidentu, viņš bija Ilinoisas štata jaunākais senators. Baraka Obamas dzīvesbiedre ir Mišela Obama. Viņi apprecējās 1992. gada 3. oktobrī. Viņu pirmā meita Malija Anna (Malia Ann) piedzima 1998. gada 4. jūlijā, bet otra meita Nataša piedzima 2001. gada 10. jūnijā.

Foto: EPA
Foto: EPA
Foto: EPA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu