Eksperiments: vai pāru attiecības uzlabojas, ja sekss ir katru dienu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pikants izaicinājums - piedalīties eksperimentā, kur tev katru dienu ir jādara nekas cits kā.... jānodarbojas ar seksu! Vairāki pāri pieteikušies, lai pierādītu vai atspēkotu seksologu skandinātu faktu, ka cilvēkiem, kas iemīlējušies, ar seksu ir jānodarbojas katru dienu. Eksperimenta laikā visi pāri mīlējās ik dienu un ... mēneša garumā! Kas no tā visa secināts, lasi tālāk.

Kā apgalvo seksologi, lai attiecības būtu ciešas, mīlošas un abi partneri justos abpusēji novērtēti,

ar seksu jānodarbojas jo biežāk, jo labāk - teju ik dienu.

Ikdienas sekss cilvēkiem liek justies iekārojamiem un mīlošiem. Šādā gadījumā partneri ir tuvi ne vien fiziski, bet arī garīgi un dvēseliski.

Lai noskaidrotu, vai šis apgalvojums ir patiess, trīs iemīlējušies pāri piekrita piedalīties savdabīgajā eksperimentā.

Protams, šis piedzīvojums ir patīkams, bet vai tādā kaifā viņi visi jutās pēc 30 dienu seksa maratona?

Kā izteicās kāds no dalībniekiem - uzmanies no tā, ko vēlies!

Tātad, eksperimentā piedalījās: pāris ar 11 mēnešu stāžu (ar seksu nodarbojas 5 reizes nedēļā); pāris ar 5 gadu ilgām attiecībām (sekss 2 -3 reizes nedēļā); trešais pāris - geju pāris, kurš kopā ir 6 gadus (sekss 2- 3 reizes nedēļā).

Lai gan pēc pirmajām dienām visi pāri jutās pārliecināti par šīm 30 seksa dienām un spēka pilni, jau astotajā dienā kādam no pāriem radās bezspēks un zuda libido.

Eksperimenta beigās visi kā viens atzina, ka 30 dienu garš ikdienas seksa maratons ir iespējams vien pēc liela treniņa un pieraduma, jo nevienam no pāriem tas nebija viegli.

Lai gan pāri šajā eksperimentā atklāja vairākus jaunumus savā seksuālajā pieredzē,

neviens no viņiem nespēja apgalvot, ka turpinās ar seksu nodarboties katru dienu!
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu