Krievu bagātnieku meita ar miljonu vērtu garderobi: Es neesmu izlutināta!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievu izcelsmes sabiedrības dāma, kura dzīvo Londonā, Jūlija Stakhiva (Julia Stakhiva) katru gadu iztērē vairākus tūkstošus, lai iegādātos prestižu modes zīmolu apģērbu. Viņas garderobe kopumā izmaksājusi vairāk nekā vienu miljonu eiro, taču Jūlija neuzskata, ka būtu izlutināta, viņa apgalvo, ka grezns dzīvesveids neesot viņas vaina.

Stakhiva savu naudu prestižu modes zīmolu apģērbam nežēlo nekad, turklāt nereti no Londonas lido uz Maskavu, lai tiktu pie jauna matu griezuma.

«Reizi divos mēnešos es lidoju uz Maskavu un rezervēju tur visu salonu, lai iegūtu jaunu matu griezumu. Maskavā man veic arī visas nepieciešamās kosmētiskās procedūras,» viņa teikusi intervijā izdevumam «Closer».

23 gadus vecā Jūlija studē apģērbu dizainu. Pateicoties turīgajiem vecākiem, viņai ir iespēja dzīvot greznu dzīvi - ne tikai pirkt dārgu apģērbu, bet arī braukt ar dārgām automašīnām, grezni atpūsties ceļojumos un veikt dažādas kosmētiskās procedūras.

Stakhovas vecāki vada pārtikas ražošanas biznesu, taču viņa pati nedomā, ka būtu izlutināta. Jūlija uzskata, ka tā nav viņas vaina, ka viņa ir turīgu vecāku meita.

«Mani vecāki vienmēr ir pārliecinājušies, lai man būtu viss labākais. Viņi nopirka man pirmo «Louis Vuitton» somiņu, kad man bija deviņi gadi, un grezns dzīvesveids ir viss, ko es zinu. Cilvēki var uzskatīt, ka esmu izlutināta, bet es piedzimu turīgā ģimenē - tā nav mana vaina,» viņa teikusi intervijā.

Tāpat Jūlija atklājusi, ka viņai pieder apmēram 100 rokassomiņas, katra no tām ir izmaksājusi apmēram piecus tūkstošus eiro. Katru sezonu viņa iegādājās apmēram 60 jaunus pārus dizaineru apavu.

Savu ikdienas dzīvi viņa lepni atrāda arī sociālajā vietnē «Instagram», kur kļuvusi teju par «interneta slavenību». Viņas ikdienas gaitām virtuāli seko un tās apbrīno apmēram 15 tūkstoši cilvēku.

How Xmas feels at home 😂🙈

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on


No caption

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on


Rock & Rolling #moscow#bd#weekend

A photo posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on





"No caption" 👊

A video posted by Julia Stakhiva (@julia.stakhiva) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu