Kāpēc sievietēm patīk vīrieši - piloti?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Pētījumā atklāts, ka sievietes visvairāk valdzina tieši vīriešu - pilotu profesija, aptaujā aiz sevis atstājot mediķus un vēl zemāk - juristus.

Piloti zina, kā pacelt lidmašīnas

Tā nu tas ir, ka sievietēm patīk lidmašīnas. Pat ja var doties tālā ceļā ar ekskluzīvu automašīnu, sieviete izvēlēsies lidot. Psihologi apsver, ka arī lidmašīnas forma, kas nedaudz atgādina fallu, varētu spēlēt kādu lomu viņas zemapziņā.

Freids teiktu - lidmašīnas nav nekas cits kā lieli lidojoši falli. Un, ja to mēs pieņemam, tad pilots ir supervaronis, kas zina, kā tai pacelties.

Uniformas - vienmēr valdzina

Tā nu tas ir, ka uniformas valdzina gan sievietes, gan vīriešus. Aptaujā uniformā tērptu vīrieti sievietes salīdzina ar dāvanu, kuru izsaiņot ir tikpat aizraujoši kā uzzināt, kas tur ir iekšā. Protams, formas tērpi signalizē par vīrieša meistarību un zināšanām konkrētajā jomā.

Viņš ir inteliģents un nekļūdās

Ja domājat, ka tikai sievietes prāts ir sarežģīts un spēj reaģēt uz vairākām lietām vienlaikus, tad neesat redzējuši pilota kabīnes iekšpusi, kur ir tik daudz pogu. Vīrietis, kurš pārzina visas šīs pogas un precīzi prot katrā gadījumā nospiest kādu kloķi, noteikti zina, kā rīkoties ar sievieti dažādos dzīves gadījumos -

uz kurām pogām spiest un kurus kloķus neaiztikt.

Tavs kapteinis

..un klausīt kapteini ir tik seksīgi. Tāpat kā neklausīt!

Izdevīgi

Piloti pārvalda lidmašīnas - arī to, ka tu vari iemainīt ekonomisko klasi pret biznesa un pasūtīt sev vēlamās smaržas no Duty Free zonas.

Ilgas un attālums

Piloti daudz laika pavada pārlidojumos, tāpēc noteikti paspēj sailgoties pēc sava vīrieša.

Un, zinot, kāda kaisle valda, kad atkal satiekaties... Uniforma var neizturēt!

Pētījumu veica portāls Tinder.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu