Vīrieši, kas biežāk lūkojas uz krūtīm, dzīvo ilgāk!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Ja ik dienas tev ir iespēja kaut 10 minūtes aplūkot kailas, pieklājīga izmēra krūtis - tu esi veiksminieks» - tā teikts «The New England Journal of Medicine» izdevumā, kur tiek apgalvots, ka vīrietis, kurš biežāk aplūko krūtis, ir veselīgāks un, iespējams, dzīvo ilgāk.

Pētnieki paredz, ka vīrieši savu dzīvi var paildzināt par 5-7 gadiem, ja sirds un asinsvadu sistēma turpina būt veselīga un stipra. Kā izrādās, to var nodrošināt, ja sevi ik dienas aplaimo ar pozitīvām izjūtām, kas rodas, aplūkojot sieviešu dabas dotos labumus, raksta medikforum.ru.

«Pētījuma dalībniekiem, kad tie aplūkoja sieviešu krūtis un tiem radās neliels uzbudinājums, strauji aktivizējās sirds asinsvadu sistēmas ritms un pulsācija. Asins piekļuva sirdij vairāk, kas nozīmē, ka arī ar skābekli tiek apgādāts organisms. Līdz ar to insulta un infarkta risks samazinās pat par 50%,» runā pētījuma eksperti izdevumā «The New England Journal of Medicine».

Medicīnas pārstāvji apgalvo, ka sieviešu ķermeņa aplūkošana ir tikpat noderīga vīriešu veselībai kā pusstunda fiziskas slodzes. Tici vai ne?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu