Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Mīlas mākslas eksperte: es mācu seksu, nevis lasu sprediķus...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man nereti tiek pārmests, ka es mācu sievietes izdabāt vīriešiem. Redz, ja tu esi sieviete, tad tev jādara viss, lai iekarotu un noturētu vīrieti. Tādēļ, esi tik laipna un proties gan «dziļo rīkli», gan arī masāžu ar visu ķermeni. Un pēc tā visa ar sajūsminātu sejas izteiksmi pagatavo viņam karstu boršču vai – vēl labāk – grilētas austeres. Turklāt tikai, Dieva dēļ, netraucē skatīties Pasaules kausa translāciju futbolā.

Realitātē sievietes ir gatavas uz visneiespējamākajām viltībām, lai pieburtu pat visatturīgāko vīriešu dzimtes pārstāvi tikai viena iemesla dēļ – tāpēc ka viņu vienkārši ir mazāk. Tie ir dabas likumi, dabīgā atlase.

Nepieciešamība cīnīties par vīrieša uzmanību jebkuriem līdzekļiem rada vajadzību pēc tādām iemaņām, kuras ļautu apsteigt konkurentes jau pašā sākumā.

Biļeti uz semināru Orālā seksa māksla vai Spēcīgs vīrieša orgasms iegādājies te!

Un jautājums šeit nav par to, ka es vēlos apmācīt tikai sievietes vai apmācīt sievietes apmierināt vīriešus. Tā vēsturiski ir izveidojies, ka sievietes seksualitāte tikusi apspiesta. Visas dzīves garumā sievietei tiek iedvests, ka sekss – tas ir nepiedienīgi, ka nevainība ir tas tikums, dēļ kura viņu apprecēs, ka būt virtuozai gultā ir prostitūtas cienīgi. Tas ir, pati sieviete kā personība nav vērtība, nozīme ir tikai viņas seksuālajai pieredzei, precīzāk, tās trūkumam. Līdz ar to, pat tām sievietēm, kurām izdevies izrauties no šo aizspriedumu gūsta, uz visiem laikiem tiek piestiprināts nepilnvērtības komplekss kaimiņienes izskatā, kas nosodoši nošņāc «palaistuve». Sievietes nevēlas gūt baudu no seksa tādēļ, ka par to ir kauns, tas ir pretīgi, tas ir izlaidīgi. Tieši tādēļ ir tik izplatīta situācija, ka sieviete seksā tiecas nevis gūt apmierinājumu sev, bet gan vispirms sagādāt to vīrietim. Viņas nevēlas sasniegt orgasmu, viņas vēlas, lai vīrietis būtu apmierināts un «nešļūktu pa kreisi».

Treniņu laikā es aprunājos ar meitenēm, kuras atnākušas, apjautājos par viņu motivāciju. Un katru reizi es no sirds priecājos, kad kāda no viņām man saka: «Zini, Katja, es atnācu, jo vēlos gūt baudu no seksa un nevēlos, lai mans sekss ar vīru izskatītos kā masturbācijas akts». Tas ir tieši tas, ko es vēlos panākt:

lai sievietes saprastu, ka sekss ir abpusējs process, nevis spēle «uz vieniem vārtiem»,

ka sekss nav tirgošanās priekšmets un vēl jo vairāk – tas nav līdzeklis dažādu mērķu sasniegšanai: vienalga, runa ir par jaunu kažoku, ceļojumu uz Bali salu vai vienkārši zīmogu pasē. Kāda sieviete atnāk, lai atgrieztu ģimenē vīru, kurš teorētiski ģimeni vēl nav pametis, bet regulāri krāpj savu sievu. Te ir jāsaprot, ka vīrietis dodas pie citas sievietes apmierināt savas ar sievu nerealizētās seksuālās fantāzijas, un, ja sieva vēlas kļūt par viņa vienīgo un neatkārtojamo, viņai nāksies iemācīties apmierināt savu partneri.

Biļeti uz semināru Orālā seksa māksla vai Spēcīgs vīrieša orgasms iegādājies te!

Lai gan sievietes nāk ar dažādām motivācijām, viņu tiesības ir manis piedāvāto instrumentu izmantot pēc saviem ieskatiem.

Es mācu seksa prasmes, nevis lasu sprediķus.

Vīriešu pasaule savā starpā ir nostiprinājusi noteiktus nemainīgus uzvedības modeļus. Sievietes šai ziņā ir daudz elastīgākas. Veiksmīga sieviete var mierīgi doties apgūt gumijas dzimumlocekļa sūkāšanas tehniku, un progresīvā sabiedrībā tas netiks uzskatīts par kaut ko nepiedienīgu. Bet tagad iztēlojaties situāciju, ka alfa tēviņi atstāj savus džipus un «bembjus» autostāvvietās, lai visi draudzīgā pulciņā dotos paniekoties ar gumijas vagīnām.

Šī iemesla dēļ esmu atteikusies no idejas apmācīt vīriešus. Es to nedaru tādēļ, ka viņiem to nevajag.

Viņiem nav pienākuma rūpēties par mūsu orgasmu kaut vai tā iemesla dēļ, ka viņiem ir priekšrocības: pēc statistikas uz 10 meitenēm ir 9 puiši, no kuriem 4 ir impotenti, 3 – alkoholiķi un 1 ir «alfonss». Tam vienīgajam, kas atbilstu kritērijam «normāls», vienmēr ir gara skaistā dzimuma pārstāvju rinda. Viņas pilnībā apmierinās pats seksa ar šo vīrieti fakts, bet orgasmu viņas kaut kā sagādās sev pašas – klusībā, vannas istabā, nevienam netraucējot. Taču var arī izsaukties: «eh, tie sekskouči...» un doties uz seksa treniņiem, lai beidzot atbrīvotos no saviem stereotipiem un apgūtu «dziļās rīkles» tehniku.

Pēc «SNOB» materiāliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu