Aptauja: Katrs trešais aptaujātais atzīstas, ka ir vismaz reizi mīlējies vannasistabā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Veikta aptauja Latvijā, kurā noskaidroti ieradumi vannasistabā, kas visvairāk mūs kaitina citos, kā arī ko mēs paši neparastu darām. Izrādās, 59% aptaujāto nav patīkami redzēt netīru podu, 46% nav patīkami redzēt citu matus izlietnē, dušā vai vannā, bet 25% kaitina neaizvērtas tualetes durvis. Aptaujas mērķis bija noskaidrot Latvijas iedzīvotāju paradumus vannasistabā.

Savukārt, novērtējot paša paradumus vannasistabā, katrs trešais aptaujā atzīstas, ka ir kaut reizi mīlējies vannasistabā. It īpaši to vairāk ir darījuši aptaujātie vīrieši līdz 35 gadiem (50%). Katrs ceturtais atzīst, ka ik pa reizei gadās pašam aizmirst un nenomainīt izlietoto tualetes papīru vai aizmirst izslēgt gaismu.

Kā citus kaitinošus ieradumus iedzīvotāji min arī uz grīdas nomestas drēbes un dvieļus, zobupastu uz izlietnes vai spoguļa, aiz sevis neizslēgtu gaismu, nenomainītu tukšo tualetes papīra rulli, kā arī nenolaistu poda vāku. Kā neciešamākos citu cilvēku paradumus respondenti min tualetes poda birstes nelietošanu vajadzības gadījumā un iesprūšanu svešā tualetē, kad nevar attaisīt to vaļā.

Pēc Gustavsberg pasūtījuma TNS veiktajā interneta aptaujā piedalījās vairāk nekā 1500 iedzīvotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu