Kāds ir sekss ar tevi? Par to runā lūpas...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Izdevums «Journal of Sexual medicine» publicējis pētījumu, kur pierādīts, ka sievietēm ar līdzīgu lūpu formu ir arī diezgan vienāda seksuālās dzīves pieredze. Šoreiz runa iet par augšlūpu un, jā... orgasmiem!

Sākotnēji ir jāsaprot, kura lūpas daļa ir jāpēta. Tieši zem deguns, pa vidu virs augšējās lūpas mums ir iedobīte. Ja vilksi ar pirkstu lēnām uz leju līdz lūpas līnijai, sajutīsi mazu un mīkstu lūpas muskulīti, ko dēvē par tuberkulu. Īsāk sakot, tieši pa vidu augšējai lūpai ir maza pufīga lūpu zona.

Pētījums atklāj, ka

sievietes, kurām šī lūpas daļa ir izteiktāka un lielāka, seksa laikā piedzīvo izteiktākus vaginālus orgasmus.

Turklāt, tā kā viņām tas padodas viegli, viņas sasniedz orgasmus arī biežāk nekā sievietes, kurām tuberkula ir nav tik izteikta.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Un vēl mazliet par lūpām un mums

  • Pilnīgas lūpas tiek uzskatītas par juteklisma un seksualitātes pazīmi. Šie cilvēki ir dzīvespriecīgi un atvērti. Viņi dzīvo pilnasinīgu dzīvi.
  • Šauras lūpas mēdz raksturot noslēgtus un nerunīgus cilvēkus. Viņi ir saprātīgi, daudz strādā, bieži vien klusībā cieš pārmetumus un izsmieklu, tāpēc ir iekšēji saspringti. Šie cilvēki saskarsmē mēdz būt asi un dzēlīgi. Skaudīgi, turklāt slimīgi uztver citu cilvēku panākumus. Tomēr šauru lūpu īpašnieki ir ļoti uzticami draugi, kas nelaimē neatstās vienus. Uz šiem cilvēkiem var paļauties.
  • Liela virslūpa mēdz būt mērķtiecīgiem cilvēkiem, kas zina savu cenu. Viņu patmīlība mēdz sasniegt milzu apmērus, apkārtējo viedokli viņi neņem vērā, ir pārliecināti par savu taisnību.
  • Liela apakšlūpa liecina par cilvēka patmīlību un nelīdzsvarotību. Šim cilvēkam bieži mainās noskaņojums. Kontakts ar šādiem cilvēkiem ir sarežģīts, viņi cenšas dominēt, pakļaujot savām iegribām apkārtējos. Visbiežāk šiem cilvēkiem ir nelaimīga laulība, jo ar savām kaprīzēm un nepiepildāmajām vēlmēm viņi spēj izvest no pacietības gan sevi, gan otru pusīti.
  • Vāja lūpu līnija raksturo cilvēku ar piezemētām prasībām. Šāds cilvēks ilgstoši spēj apmierināties ar mazumiņu. Viņš ir konservatīvs, nebūvē grandiozus plānus. Viņu nevar nosaukt par sapņotāju. Lielas pārmaiņas dzīvē viņu spēj uz ilgu laiku izsist no līdzsvara. Nosliece uz depresiju un nespēja pienācīgi novērtēt sevi un savas iespējas.
  • Mīkstas lūpas liecina par neizlēmību un gļēvumu. Noslīdējuši lūpu kaktiņi liecina par pārdzīvotiem zaudējumiem, cieši sakniebtas lūpas — par mazvērtības kompleksiem.
  • Skaistas, glīti veidotas lūpas ir cilvēkiem, kuriem lemta laimīga mīlestība.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu