Biežs sekss rada apetītes zudumu? Mīlējies un tievē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēlies būt slaida un nemocīt sevi ar diētu ievērošanu? Zinātnieki saka - mīlējies biežāk!

Jorkas Universitātes pētījums apliecina, ka patīkams un biežs sekss partneru starpā vairo ne vien tavu veselību, bet arī dod iespēju notievēt, respektīvi,

tiem, kam ir regulārāks sekss, biežāk novērots apetītes zudums,

raksta The Sun.

Izrādās, pie vainas ir mīlas hormons oksitocīns, kas izdalās seksa laikā, sasniedzot orgasmu, liek tev pašai justies labi un just arī īpašu maigumu un iekāri pret partneri. Interesanti, kas šis pats hormons rodas arī dzemdību laikā un māmiņai barojot ar krūti bērnu.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Papētot šo hormonu tuvāk, zinātnieki nonākuši pie jauna atklājuma - tas liek zaudēt apetīti vai vismaz vairumam cilvēku tā samazinās!

Pētnieki konkrētā periodā novēroja izmeklētu cilvēku grupu vecumā no 27 līdz 50 gadiem. Šie cilvēki bija dažādās svara kategorijās, un starp viņiem bija arī vairāki cilvēki, kuri cieš no biežas pārēšanās. Zinātnieki asins paraugos pētīju viņu DNS, kur tika atrasts oksitocīna receptora gēns (OXTR). Jo vairāk šā hormona, jo mazāka apetīte bija cilvēkam.

Vienkārši sakot, jo labāk tu jūties - piemēram, iemīlējies ar «taureņiem vēderā», jo mazāk tev ir vēlme domāt par paēšanu!

Mīlam un mīlējamies!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu