Jo garāks, jo labāks sekss? Muļķības!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mūžīgais jautājums: «Vai garumam ir nozīme?» Domas dalās joprojām, tiek veikti neskaitāmi pētījumi visā pasaulē, kas atklāj ne tikai vīriešu fiziskos dotumus dažādās pasaules malās, bet arī saistību starp dzimumlocekļa izmēru un apmierinātību seksā.

Pētījumi liecina, ka caurmērā dzimumloceklis ereģētā stāvoklī ir 12 līdz 17 cm garš. Eiropiešu rota esot 13 līdz 16,5 cm gara, amerikāņu 13,2 cm, sudāniešiem it kā visgarākā — 17,2 cm, japāņiem visīsākā — 12,3 cm.

Dāņu mediķis Larss Hesels ir pirmais pētnieks, kurš dzimumaktu pārraudzījis ar ultraskaņu. Ar savu neparasto metodi seksologs pētīja 23 pārus vecumā no 23 līdz 55 gadiem, kas veica dzimumaktu desmit iepriekš noteiktās pozī­cijās.

Pētījuma rezultāts: baudu nenosaka dzimumlocekļa garums, bet gan apmērs. Taču ir grūti pateikt, cik resnam jābūt caur­mēra dzimumloceklim. Starptautisku ticamu datu par to nav.

Mēdz runāt, ka baudai pietiekot ar četriem centimetriem.

Dažus vīriešus pār­ņem bailes un mazvērtības sajūta, kad viņi savu dzimumlocekli salīdzina ar milzu «metamajiem», ko rāda pornofilmās. Taču šo filmu tēlotājus izraugās nevis aktieru talanta, bet gan milzīgo «daiktu» dēļ. Hamburgas Seksoloģiskā institūta atklājums ir, ka

sievietes baidās no lieliem dzimumlocekļiem. Tā notiekot, kad lo­ceklis ir garāks par 19,4 cm.

Par mierinājumu visiem vīriešiem, kuriem šķiet, ka dzimumloceklis padevies pārāk mazs: simtiem amerikāņu sieviešu, kas pie­dalījās aptaujā par viņu sapņu vīrieša fiziskajām īpašībām, ne reizi nenosauca dzimumlocekļa lielumu.

Citi pētījumi liecina, ka vīriešiem, kurus daba nav apveltījusi ar izcilām dāvanām, nevajag uztraukties, jo sieviešu dzimumorgānu jutīgākā daļa esot pirmie 2,5 centimetri, raksta «mport.ua».

Lai arī kāda būtu īstā patiesība par izmēru un tā nozīmi, daba mūs ir radījusi dažādus, tātad katram ir iespējams atrast savu otro pusīti, kura abus apmierinās it visā.

Izmantota Kārinas Herceres un Kristīnes Volfrumas grāmata «Vīriešu un sieviešu populāru pārpratumu enciklopēdija».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu