Ko tavs mīļākais skaitlis stāsta par tavu seksualitāti...

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/ Din Muhammad Sumon

No cipariem nekur neaizbēgsi tie ir visur, un tie valda pār mūsu dzīvēm. Tavs bankas konts, tavs telefona numurs, mašīnas numurs un mājas numurs – tie visi ir skaitļi, un tie spēj par tevi daudz ko pastāstīt. Gandrīz ikvienam ir arī savs mīļākais skaitlis, tas var būt kāds nozīmīgs datums vai vienkārši kāds tev tuvs skaitlis. Un, ja tev šāds skaitlis tiešām ir, tad tas var šo to pastāstīt arī par tavu seksualitāti. Nu vismaz tā uzskata numeroloģija.

Ja tavā mīļākajā skaitlī ir vairāk par vienu ciparu, tad saskaiti visus skaitļus tik ilgi, kamēr rodas viencipara skaitlis. Piemērs: 527 = 5 + 2+ 7 = 14 = 1 + 4 = 5. Tavs skaitlis ir 5.

Skaitlis 1
Simpātijas pret skaitli 1 liecina, ka šis cilvēks ir jūtīga un viegli uzbudināma persona. Seksā šādi cilvēki nedaudz baidās no jaunā, dodot priekšroku ierastām un vienkāršām lietām, kas tiem ir daudz tuvākas nekā ļaušanās fantāziju īstenošanai. Lai šādu cilvēku iekarotu, ir nepieciešams tajā radīt stabilitātes sajūtu un drošību par nākotni.

Skaitlis 2
Skaitlis 2 liecina par to, ka šis cilvēks seksā ir pasīvs un parasti nemēģina izrādīt iniciatīvu. Cilvēki, kuru mīļākais skaitlis ir 2 visticamāk ar prieku izbaudīs mierīgas attiecības, bez kaislību vētrām. Šādiem cilvēkiem patīk, ja tos lutina, skūpsta un glāsta to augumu. Tie vari uzbudināties pat no viegla pieskāriena rokai vai celim, tomēr tas vēl nenozīmē, ka tos ir viegli pavedināt. Šādi cilvēki ir pieraduši kontrolēt savas emocijas un tie neļauj sev atslābināties tik ilgi, kamēr nejūt, ka to var droši darīt. Esot ar savu mīļāko, šādi cilvēki ir ieturēti, bet, ja to attiecības izjūk, tie spēj kontrolēt sevi un savas emocijas.

Skaitlis 3
Skaitļa 3 cilvēki ir ļoti seksuāli un neatkarīgi. Tie droši atzīstās savās jūtās un nebaidās no nosodījuma. Cenšoties piepildīt savas vēlmes, šādi cilvēki var darīt neiedomājamas lietas, un baudas dēļ tie ir gatavi uz ievērojamiem upuriem. Tomēr tiem nevajadzētu padarīt seksu par savas dzīves galveno dzinuli, būs labāk ja tas tiem kļūst par pikantu piedevu. Bez seksa dzīvē ir arī citas baudas un citi prieki.

Skaitlis 4
Visbiežāk skaitli 4 mīl uzticami cilvēki, kuriem dzīvē pirmajā vietā ir ģimene. Ja draudzībā šie cilvēki ir viegli paredzami, tad mīlestībā tie apjūk un var sastrādāt muļķības. Šos cilvēkus maz uztrauc attiecību seksuālā puse, tiem svarīgāka ir emocionālā saskaņa. Gultā šādus cilvēkus var pilnīgi apmierināt arī ātrs un vienveidīgs sekss. Šādi cilvēki nekad nenodod savu mīļoto un nemeklē seksu ārpus attiecībām.

Skaitlis 5
Cilvēki, kuri ir iemīļojuši skaitli 5, ir ļoti nepārliecināti un patstāvīgi gaida savas rīcības novērtējumu. Ja šāda cilvēka partneris tam seksa laikā izsaka kādu aizrādījumu vai nedod dievs pasmejas, tad tas šo cilvēku var spēcīgi ievainot un uz ilgāku laiku atņemt tam visu vēlmi nodarboties ar seksu. Ja atradīsies cilvēks, kurš spētu uzveikt šī cilvēk kompleksus, tad seks tiem abiem sagādās ļoti daudz prieka. Skaitļa 5 cilvēki spēj intuitīvi sajust sava partnera stāvokli un tam pielāgoties. Tomēr pielāgojoties, nevajadzētu aizmirst arī par savām vēlmēm un vajadzībām.

Skaitlis 6
Skaitli 6 mīl radoši cilvēki ar oriģinālu domāšanu. Šādi cilvēki bieži lidinās savu fantāziju pasaulē. Sekss tiem patīk tad, kad ap to ir radīts romantisks oreols, bet to partneris skaisti runā un rīkojas – dāvā tiem dāvanas, velta dzejoļus un rīko vakariņas sveču gaismā. Tomēr šādiem cilvēkiem nevajadzētu aizmirst, ka sekss ir labs pats par sevi un nevis tikai kā piedeva fantāzijām. Atbrīvojiet savu juteklismu, atslābinieties un gūstiet baudu.

Skaitlis 7
Cilvēkiem, kuru mīļākais skaitlis ir 7, piemīt svelmains temperaments un jūtīga dvēsele. Šādi cilvēki mīl seksu, turklāt ar visu savu būtību. Tomēr seksa dēļ tie nekad neziedos savu ģimeni vai savu biznesu. Reizēm šādi cilvēki pret savu partneri ir nesaudzīgi un nepiedod tam tā vājības. Ja tiem šķitīs, ka to mīļākais nav to cienīgs, tie darīs visu, lai no tā atbrīvotos. Tos nebiedē vientulība, un ģimenē tie ir pieraduši spēlēt pirmo vijoli. Pēc savas dabas šādi cilvēki ir uzvarētāji.

Skaitlis 8
Cilvēki kuri ir iecienījuši skaitli 8, mīl komfortu un stabilitāti. Mīlas kaislības nav to stihija, tie domā skaidri un gluži vienkārši nespēj neprātīgi iemīlēties. Neskatoties uz to, seksā tie realizējas visā pilnībā. Kad šādi cilvēki izlemj stāties laulībā, tie par savu otru pusīti izvēlas kādu salīdzinoši naivu cilvēku, šādi tie rīkojas tādēļ, ka vēlas būt sava partnera lielākā autoritāte. Pat sekss tiem vairs nesagādās baudu, ja to partneris tos visā neklausīs. Neskatoties uz savām diktatoriskajām tieksmēm, šie cilvēki ir prasmīgi mīlnieki un tie spēj apmierināt pat viskaprīzāko mīļāko.

Skaitlis 9
Šie cilvēki ir asprātīgi, neparedzami, jautri, un tiem ir laba humora izjūta. Šādi cilvēki ir pašpietiekami un sekss tiem vairāk saistās ar izlādēšanos nekā mīlestību. Šādiem cilvēkiem ir ļoti svarīgs intelekts un tie visticamāk nepiekritīs kļūt par mīļāko tādam cilvēkam, kurš nebūs tiem intelektuāli līdzvērtīgs. Šie cilvēki ir maigi un uzmanīgi laulātie, kā arī prasīgi un taisnīgi vecāki. Jau no agras bērnības tie pieradina savus bērnus pie patstāvības un nepadara seksu par noslēpumu, jo uzskata, ka tā ir dabiska lieta, kas nav jāslēpj.

Skaitlis 0
Šādiem cilvēkiem reti kad ir savs viedoklis un parasti visu savu dzīvi tie atrodas, kāda ietekmē. Zemapziņā tie paši pēc tā tiecas, šādi tie, it kā atbrīvojas no atbildības par savu rīcību. Tas attiecas arī uz seksu: ja to pirmais seksa partneris ir bijis prasmīgs mīļākais, tad arī to turpmākā seksa dzīve būs aizraujoša, bet, ja pirmais kontakts ir bijis neapmierinošs, tad tie var pilnībā zaudēt interesi par seksu un pastiprināti pievērsties citām dzīves sfērām vai arī tie bieži mainīs savus partnerus, lai meklētu jaunas izjūtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu