Kur dzīvo sievietes ar pasaulē viskuplākajām krūtīm?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirms kāda brīža rakstījām par pasaules valstīm, kur mitinās stiprā dzimuma pārstāvji ar visgarākajiem «draudziņiem», tagad laiks noskaidrot, kur mīt daiļā dzimuma pārstāves ar vislielākā izmēra krūtīm.

Target maps. com apkopojis pētījuma rezultātus, kuros skaidri redzams, kur pasaulē mīt sievietes ar vislielākajiem krūšturu bļodiņas izmēriem.

Kā redzams, pasaules kartē ar vislielāko krūšu izmēru sievietes dzīvo Krievijā, Zviedrijā, Norvēģijā un Somijā. Viņu krūštura izmērs ir pat lielāks par D. D izmērs sastopams šādās valstīs: ASV, Kolumbija, Venecuēla, Islande, Vācija, Dānija, Ungārija, Šveice. C izmērs sastopams Austrālijā, Francijā, Itālijā un Lielbritānijā.

Kur mīt sievietes ar A izmēra krūtīm? Ķīnā, Japānā, Dienvidkorejā, Ziemeļkorejā, Taivānā, Mongolijā, Malaizijā, Taivānā, Indonēzijā, Sudānā, Kenijā, Nigērijā, Peru, Bolīvijā un neticami, bet Latvijā.

20160823_174345_2542.jpg

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu