Vietas, kur noteikti nevajadzētu nodarboties ar seksu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nodarboties ar seksu ir labi, noteikti vērā ņemami ir arī ieteikumi par vietas, kurā nodarboties ar seksu, maiņu, lai aktivizētu sajūtas, izjūtas un emocijas.

Vietas izvēlei jābūt tādai, lai tā uzlabotu seksu, lai sekss patiešām būtu labs.

Diemžēl dažreiz sekss ir slikts vai ļoti slikts tieši nepareizas vietas izvēles dēļ.

Nepareiza vieta nozīmē «nepareiza» divu iemeslu dēļ – bīstamības (slimības, traumas, infekcijas...) un morālu apsvērumu dēļ, lai pēc kaislīga seksa tev nebūtu jācīnās ar pašpārmetumiem, vainas apziņu, sacūkotām attiecībām un citām negācijām, no kurām labāk izvairīties.

Aizliegto vietu saraksts (apkopots no pieredzes aprakstiem sociālajos tīklos)

  • Braucošā auto. Kā filmās – vīrietis pie stūres un mīļotā sieviete nolēmusi viņu iepriecināt ar orālo seksu. Nevajag! Ceļu satiksmes negadījums var būt viena no nelaimēm, kas var sekot, bet nepatīkamo iespēju saraksts ar to nebeidzas.
  • Dabā. Piemēram, pārgājienā, ja ar seksu nolemjat nodarboties nevis teltī, bet kādā vientuļā meža ielokā. Ērces, skrāpējumi, kukaiņu kodumi, nātres, usnes – jauka buķete.
  • Publiskā baseinā. Var šķist lieliska ideja, ja neviena nav blakus - tikai jūs divi un hlorēts ūdens. Nebūs tik romantiski, ja negaidīti parādīsies bariņš bērnu uz peldēšanas nodarbībām.
  • Smiltīs. Sekss pludmalē skan romantiski, bet tikai līdz brīdim, kad smiltis nokļūst visur, arī intīmajās vietās.
  • Sabiedriskajā tualetē. Iespējams, ka lieliska vieta, ja tualete ir tīra (bet tāda tā noteikti nav) un aiz durvīm nestāv 10 cilvēku rinda.
  • Uz guļamistabas palodzes. Ja dzīvojat pirmajā stāvā, tad viss varētu būt mazāk bīstami, bet no ielas labāk redzami, bet, ja sestajā, tad gan tā ir muļķīga ideja.

Vai tev ir savs aizliegto vietu saraksts? Vai sliktas pieredzes dēļ gūti secinājumi?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu