Fotoprojekts - kāda izskatās sieviete orgasma laikā...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/Albert.Pocej.Photography

Fotogrāfs Alberts Posejs nosapņoja ideju par fotosēriju. Pēc pamošanās Alberts saprata, ka tā ir izcila ideja, bet grūti realizējama, jo kur gan atrast modeles? Tomēr trīs mēnešu laikā ideja tika realizēta. Modeles izdevās atrast «Facebook», projektā pieteicās 20 dalībnieces.

Vēl piecas atteicās no tālākas dalības projektā vēlāk, jo nevarēja atraisīties, izrādījās, ka fotografēšanās šajā projektā ir pārāk intīma, uz to šīs dalībnieces nebija gatavas.

Projektā palika 15 dalībnieces. Fotogrāfs stāsta, ka fotosesijas laikā dalībniecēm bija jāsasniedz orgasms, nevienai no viņām ar to nebija problēmu, kā rezultātā tapa lielisks projekts, kura mērķis bija rādīt emocijas.

Jāpiebilst, ka fototehnika atļauj pašam fotogrāfam fiziski nebūt klāt fotogrāfijas uzņemšanā, ko dažos gadījumos arī izmantoja, dažreiz modeles nezināja, ka fotogrāfs piedalās fotosesijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu