Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Horoskopa zīmju seksuālās fantāzijas un seksuālā saderība

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Zvaigznes, zem kurām mēs esam dzimuši, nosaka ne tikai mūsu raksturu, bet arī seksualitāti, mūsu seksuālās fantāzijas un mūsu seksuālo saderību. Netici? Ienāc un pārbaudi pats!

Auni
Aunu seksuālajām fantāzijām nav robežu, un tie tiešām nemīl garlaicīgu seksu. Auni vēlas vismaz «iezīmēt» katru savas mājas stūri un, ja iespējams, tad arī katru krūmu ārpus mājas. Vannasistaba, virtuve, dzīvojamā istaba, koridors un tad atkal no sākuma. Auniem nekad nebūs gana.
Aunu vislabākā seksuālā saderība ir ar Lauvām un Skorpioniem.

Vērši
Vērši vienmēr cenšas izdabāt savam partnerim, tā galvenais mērķis ir sagādāt baudu partnerim. Vērši cītīgi izpētīs sava mīļotā cilvēka ķermeni un darīs neticamas lietas, lai tikai otrs gūtu baudu. Vērši ir neatlaidīgi un mērķtiecīgi, un tādēļ tiem labāk nepretoties, jo tie tik un tā panāks to, ko tie vēlas. Vērši ļoti mīl kaislīgus skūpstus un jutekliskus pieskārienus.
Vēršu labākā seksuālā saderība būs ar Vēzi.

Dvīņi
Dvīņiem seksuālo fantāziju ir daudz un tās ir ļoti dažādas. Un tādēļ ir visai iespējams, ka Dvīņi varētu kļūt par ideālu kandidātu seksam trijatā vai pat grupveida seksam. Dvīņi ir universāli mīļākie, tie ir padevīgi, viegli pārņem partnera pieredzi un seksuālo domāšanu.
Dvīņu labākā seksuālā saderība ir ar Strēlniekiem. Dvīņiem ir laba seksuālā saderība arī ar abām pārējām uguns zīmēm.

Vēži
Vēžu seksualitāte ir ļoti maiga un jutekliska. Vēži mīl romantiku, pieklusinātu gaismu, rožu ziedlapiņas un sveces. Un Vēžu seksuālās fantāzijas ir tieši tādas pašas. Vēžu seksuālajā dzīvē ļoti liela loma ir priekšspēlei, un, ja Vēzim tās būs par maz, tad, visticamāk, nekas labs tur nesanāks.
Vēzim vislabākā seksuālā saskaņa būs ar Vēršiem un Jaunavām, īpaši jau pateicoties tam, ka šī zīmes spēj mīlēt maigi un patiesi.

Lauvas
Lauvām ir ļoti svarīgi, lai to seksuālā dzīve būtu piesātināta un daudzveidīga, un tādēļ visbiežāk Lauvas fantazē par seksu publiskās vietās, lomu spēlēm un seksīgu veļu.
Lauvas mīl dominēt, un sekss nav nekāds izņēmums. Atšķirībā no Vērša, kurš izdarīs visu, lai tikai sagādātu baudu savam partnerim, Lauva darīs visu, lai pirmām kārtām gūtu baudu pats.
Labākā Lauvu seksuālā saderība ir ar Skorpioniem un Lauvām. Šīs zīmes iemācīs tām ne tikai ņemt, bet arī dot pretim.

Jaunavas
Bieži liela loma Jaunavu dzīvē ir pirmajai mīlestībai, un savus nākamos partnerus Jaunavas salīdzina ar šiem pirmajiem iespaidiem. Jaunavas seksā novērtē regularitāti un detaļas. Jaunavas gaumē ir romantiska gaisotne, sveces, skaista veļa, sakopta āriene un smaržas. Jaunavas mēdz pārdzīvot, ja to ideālā seksa fantāzijas nerealizējas. Jaunavas viļas, ja to sekss nenotiek tieši pēc to galvās izplānotā ideālā seksa scenārija. Jaunavām būtu ļoti vēlams pārstāt censties visu kontrolēt un atslābināties, uzticēties savam partnerim un gūt baudu.
Jaunavām stabilākā seksuālā saderība būs ar Dvīņiem, tās ir savietojamas arī ar Lauvām un Svariem, bet jau mazāk. Jāpiezīmē, ka Jaunavām var būt labs sekss ar Strēlniekiem, jo to seksualitāte un vieglums var palīdzēt Jaunavām atbrīvoties.

Svari
Svari seksā mēdz būt visai daudzšķautņaini, tie var būt gan kaprīzi, gan rotaļīgi un viegli iekarstoši. Estētiska harmonija, prasme iemiesoties citos tēlos, lomu spēles un spontāni seksuāli sakari. To visu un daudz ko citu Svari vēlas redzēt savā otrajā pusītē. Turklāt Svari ir gatavi vairāk dot nekā saņemt.
Svari mīl vienlīdzību un neieredz naidu un nesaskaņas, tādēļ Svariem lieliski derēs maigi relaksējoši glāsti un maigums. Svaru labākā seksuālā saderība būs ar Dvīņiem, Lauvu, Ūdensvīru, Aunu un Strēlnieku.

Skorpioni
Skorpioni mīl kaisli, uzstājību un ātrumu. Tie precīzi zina, ko vēlas, un prot to panākt. Skorpioni ir 100% dominanti, un kaisle tiem ir ļoti svarīgs faktors. Skorpionu trūkums ir to visai nelielā robeža starp mīlestību un naidu, tie ir arī ļoti ļaunatminīgi. Viena no Skorpionu iecienītākajām fantāzijām ir spontāns sekss. Starp Skorpioniem mēdz būt arī daudz pornogrāfijas cienītāju.
Labākā Skorpionu seksuālā saderība ir ar Vērsi, Mežāzi un Jaunavu. Labs sekss Skorpionam var sanākt arī ar Aunu.

Strēlnieki
Strēlnieki mēdz būt divu veidu: ideālistiski un uzticami romantiķi, kuri vienmēr būs uzticīgi vienam partnerim, un ideālu meklējošas personas, kuras partnerus maina biežāk nekā zeķes. Pirmā tipa pārstāvji virza savu enerģiju darbam, radošām izpausmēm, bet otrai tips izbauda savu kārtējo seksuālo uzvaru un tūlīt pat zaudē interesi par šo cilvēku. Tomēr agrāk vai vēlāk, bet visi Strēlnieki secina, ka ideāls partneris neeksistē, un tad Strēlnieks kļūst krietni racionālāks. Strēlnieks ir brīvību mīlošs nemiera gars, ar kuru nav jākautrējas, tiem patīk eksperimentēt un tie ir gatavi piepildīt jebkuras partnera fantāzijas. Biežākās Strēlnieku fantāzijas ir par lomu spēlēm, partneru maiņu un iespēju tikt pieķertiem.
Strēlnieku labākā seksuālā saderība ir ar Dvīņiem, Lauvām, Auniem un arī ar Jaunavām.

Mežāži
Mežāži ir ideālisti, kas tiecas pēc neiekarojamām virsotnēm, un šīs īpašības dēļ tie bieži ir vientuļi. Kaut arī Mežāžiem sekss nav tik nozīmīgs kā garīga un intelektuāla harmonija, tie tomēr vienmēr cenšas atrast jaunus veidus, kā sagādāt savam partnerim baudu. Tā tas ir, pateicoties arī tam, ka Mežāzim ir ļoti svarīgi būt neaizstājamam un labākajam. Tomēr, ja Mežāža partneris vēlas kaut ko īpašu, tam par to ir jārunā ar Mežāzi, jo paši Mežāži baidās pieņemt patstāvīgu lēmumu un piedāvāt ko jaunu.
Parasti Mežāžiem veidojas laba saderība ar Vērsi un Jaunavām, tomēr Mežāžiem var būt laba seksuālā saderība ar Aunu, Lauvu un Strēlnieku. Šo uguns zīmju kaislīgā daba var veicināt arī Mežāžu seksuālo atsalumu.

Ūdensvīri
Ūdensvīri alkst pēc jaunām seksuālām izjūtām, un tiem patīk dažādība, jo Ūdensvīriem parasti nav nekādas konkrētas seksuālas noslieces. Visbiežāk Ūdensvīru fantāzijas saistās ar fetišu, specifiskām seksuālām rotaļām un bīstamību. Reizēm seksuālas baudas dēļ Ūdensvīri ir gatavi pat uz muļķību.
Neapšaubāmi labākā Ūdensvīru seksuālā saderība ir ar Dvīņiem. Laba seksuālā saderība tiem ir arī ar Svariem.

Zivis
Zivju jājamzirdziņš ir padevība. Zivis lieliski jūt, ko vēlas to partneris, un tās labprāt tam ļaujas. Jebkuras seksuālās fantāzijas var tikt piepildītas, ja vien tev izdosies nokļūt vienā gultā ar Zivi. Zivis, līdzīgi kā Vērši, sava partnera baudu vērtē augstāk nekā savu. Zivis bieži vada to mīļotā cilvēka kaisle, un pašu Zivju fantāzijas mēdz būt slēptas. Neskatoties uz to, Zivju biežākās seksuālās fantāzijas ir saistītas ar lomu spēlēm.
Zivju labākā seksuālā saderība ir ar Svariem un Ūdensvīriem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu