Šulcs: laulību šķiršanas iemesls ir nesaskaņas seksā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Artūrs Šulcs ir pārliecināts, ka Latvijā pāri pirms kāzām nepietiekami iepazīst viens otru un attiecīgi rodas arī neskaitāmas problēmas, kas ļoti bieži beidzas ar laulības šķiršanu. Mūsdienās statistika ir nežēlīga – vidējais laulību ilgums Latvijā ir 13 gadi, ilgāk kopdzīvē pavada mazāk nekā puse no laulātajiem pāriem.

Lai uzlabotu statistiku un veicinātu dzīves kvalitāti, ir jāpārskata priekšstati par seksualitāti un partneru lomu tajā. Tāpat jātiek galā ar pagātnes rēgiem un jāizglīto cilvēki par seksualitātes nozīmi kopumā.

Seksologa prāt, pirms laulībām ir kārtīgi jāiepazīst partneris. Attiecībām jāpieiet ar atvērtu sirdi un prātu, lai spētu sniegt un saņemt maksimālu laimi. Cilvēkiem ir jāiemācās dot un saņemt, kā arī jāapmainās ar pozitīvām emocijām. Seksuālā pieredze nav tikai dzimumakts – būtisku lomu nes sociāla deja, otra smaržas iepazīšana un skūpsti. Pirts ir viena no vietām, kur cilvēki var viens otru lieliski iepazīt un pēc labas masāžas, nomazgāšanas un nopēršanas cilvēki iemācās daudz vairāk viens par otru nekā seksa laikā. Arī kaislīgas dejas laikā cilvēki var novest viens otru līdz orgasmam.

Seksologs Artūrs Šulcs plkst. 21.00 viesosies «STV Pirmā!» raidījumā «Starp mums runājot», lai stāstītu par seksualitāti un dalītos ar padomiem, kuri noderēs ikvienai sievietei!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu