Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pieci prāta triki, kas mīlēšanos pārvērtīs īpaši karstā spēlītē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Cik gan pasaulē nav pamācošas literatūras, kā ar domu spēku darīt laimīgu savu dzīvi, kā piesaistīt bagātības vai izārstēt sevi. Bet vai zini, kā ar domu spēku spēt uzšķilt dzirksteli savai seksuālajai pieredzei? Lūk, pieci vienkārši triki, kas tavās smadzenēs radīs kaisles vētru, jo, kā zinām, sekss sievietēm sākas galvā!

 
Foto: Depositphotos.com

Draudzīgs atgādinājums - tev patīk sekss!

«Lai seksu izbaudītu, mums vienmēr ir jāpatur prātā viena nianse - mums tas patīk! Ir jāspēj sev atzīt, ka sekss ir tev patīkams un tu to vēlies, nevis to dari, jo kādam citam tas ir nepieciešams vai tu vēlies ātrāk doties gulēt,» saka psihologs Temijs Nelsons savā grāmatā «Getting Sex».

Tāpat, kā tev patīk sarkanas augstpapēžu kurpes, Chanel smaržas, saplēsti džinsi, ķiršu mafini, tumši zili trauki -

tev savam prātam jāatgādina ik mirkli, ka šajā sarakstā ir arī vārds «sekss» - turklāt augstā pozīcijā!

«Vienalga ar kādu informāciju tu «barosi» savu prātu, smadzenes to pieņems un reaģēs uz šo vēlmi,» uzsver Nelsons. «Tāpēc atceries, ka sekss ir jautri, tu izskaties lieliski un tavs partneris, kurš jau ir tevī, arī ir super!»

 
Foto: Depositphotos.com

Nebaidies domāt neķītri!

Tev nav nepieciešamas runas un pamācības par to, kas ir labs sekss. «Vienkārša mantra tev palīdzēs no visa apkārtējā atslēgties, lai nodotos TAM! Jā, lai darītu to arī neķītri,» uzsver seksoloģe Sari Lokera savā grāmatā «The Complete Idiot’s Guide to Amazing Sex». «Doma, kas pirms seksa ir prātā jāatkārto: šis ir mans baudas laiks!»

Nereti sievietēm baudu palīdz sagādāt fantāzijas, kas paralēli mīlēšanās procesam sāk raisīties viņas galvā. Tas ir normāli un pat vēlami!

Ja vēlies ātrāk sasniegt orgasmu vai to izjust spēcīgāk - šādas fantāzijas (īpaši neķītrās) ir īpaši noderīgas!
 
Foto: Depositphotos.com

Skaties ar plaši aizvērtām acīm....

Jā, bieži sievietes mīl baudīt seksu ar acīm ciet... Iespējams, šādi viņas pastiprināti izjūt pieskārienus un smaržas? Varbūt tā ir arī neliela kautrība? Vai varbūt tikai ar aizvērtām acīm viņas redz to, ko vēlas šobrīd redzēt? Lai vai kā, dāmas, seksologi nenosoda to un pat iedrošina fantazēt tālāk.. «Uzbudinoši ir iedomāties sevi orgasma brīdī -

kā izskatās tava uzrautā uzacs, seksīgais kodiens apakšlūpā, matu cirtas, kas izritinājušās uz spilvena,

sārtums vaigos, kaislē saslējušies krūtsgaliņi...» iedrošina psihologs Temijs Nelsons. «Skaties uz sevi ar acīm ciet - caur prātu!»

 
Foto: Depositphotos.com

Mūzika, kas atgādina

«Piemeklēta mūzika īpašam brīdim vienmēr ir svarīga! Ticiet man, ja sieviete dzirdēs Frenku Sinatru vai kaut ko no Bejonsē repertuāra, viņa izjutīs lielāku vēlmi mīlēties, nekā ja fonā ir TV vai skanēs radio ziņas,» pārliecināta ir seksoloģe Sari Lokera.

Nereti mēs pašas, izdzirdot kādu dziesmu, uzreiz iedomājāmies, kā būtu tās pavadībā nodarboties ar seksu.

Tad kāpēc tikai jāiedomājas, ja to var realizēt?
 
Foto: Depositphotos.com

Smaržas...

Kā uzsver seksologi, smarža seksa laikā ir ļoti svarīga. Ja tavs partneris būs sasmaržojies ar tev nepatīkamām smaržām, tu vari negūt baudu. Tāpat, ja partneris būs sasvīdis vai vienkārši pārsmaržojies - tavs libido kritīs. Tas pats attiecas uz zobu tīrīšanu no rītiem -

rīta sekss būs daudz kvalitatīvāks, ja būsiet izskalojuši muti un elpa būs svaiga!

Kā apmānīt prātu? Iesmaržini palagus ar sev vēlamu aromātu, izkūpini patīkamu vīraku vai aizdedz sveci, kuras smarža tevi uzbudina...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu