Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kurā valstī vīriešiem ir garākie dzimumlocekļi? Latvieši neatpaliek...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vācu uzņēmums «Tadaa-data» veicis kādu pavisam pikantu pētījumu, kura dati nupat publicēti interneta vidē. Pētījumā mērīti dažādu valstu vīriešu dzimumlocekļi dažādos to stāvokļos.

Pētījumā noskaidrots, ka vidējais latviešu vīriešu dzimumlocekļu garums erekcijas stāvoklī ir 14,7 centimetri, bet apkārtmērs erekcijas stāvoklī ir 11,9 centimetri. Savukārt kaimiņvalstu vīriešu dzimumlocekļu apkārtmērs erekcijas stāvoklī ir nedaudz mazāks. Igaunijā 13,8 centimetri, bet Lietuvā - 11,3 centimetri. Baltkrievu vīriešu vidējais peņu izmērs ir 14 centimetri, bet Krievijas - 14,2 centimetri.

Vīrieši ar visgarākajiem dzimumlocekļiem dzīvo Sudānā un Kongo Demokrātiskajā Republikā - tur vidējais peņu garums erekcijas stāvoklī ir 17,9 centimetri. Bet visīsākie dzimumlocekļi ir vīriešiem Taizemē - 9,4 centimetri.

«Miera stāvoklī» latviešu vīriešu dzimumlocekļu vidējais garums ir 10 centimetri, lietuviešiem 9,9 centimetri, igauņiem 11 centimetri, baltkrieviem 11,2 centimetri, bet krieviem - 9,6 centimetri.

Sīkāk ar pētījumu vari iepazīties šeit.

Un kā tev šķiet, vai vīriešu dzimumlocekļa garumam ir nozīme?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu