Sokolovs: Kas ir vīrietis, kurš var lepoties ar seksuāliem panākumiem?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandrs Sokolovs

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajā vietnē «Facebook» dalījies ar pārdomām. Kas ir «vīrietis, kurš var lepoties ar saviem seksuāliem panākumiem»?

«Panākumi seksā, tas ir tad, kad tu vari JUST sievieti. Visas meitenes ir ļoti dažādās un viņu vēlmes arī ir atšķirīgas. Tev ir jāsajūt, ko viņa grib - vai maigi pamīlēties vai brutāli nodrāzties. Vai viņa grib garu priekšspēli, vai viņa grib just tavu dominanci. Nevar izstrādāt vienu stratēģiju un pielietot to katrai. Stratēģiju ir tikpat daudz cik ir sievietes.

Otrais - ir ārkārtīgi svarīgi, lai būtu labs emocionālais kontakts. Ideāli, ja tā ir mīlestība. Lai viņai gribētos kūst tavas rokas un lai viņa no sirds domātu, ka tu esi labākais no visiem pasaules vīriešiem.

Trešais. Tev jāsaprot kur un kā viņa jūt visizteiktāk. Vai viņa ir klitoriāli vai vagināli jūtīga? Jāsajūt, kādi pieskārieni viņai izraisa baudu, bet kādi kaitina. Tā ir vesela māksla, sadzirdēt, ko tev saka viņas ķermenis, nevis balss.

Ceturtais - tas ir liels panākums, ja tu vari izdarīt tā, lai sieviete sasniedz orgasmu, ja viņai nekad iepriekš nav bijuši šāda pieredze.

Panākums ir izdarīt tā, lai jebkura partnere varētu izbaudīt ar tevi visus trīs orgasmu veidus - klitoriālo, vaginālo un anālo. Ir ļoti maz vīriešu, kuri spēj izdarīt, lai partnere beigtu anāli. (bez pieskārieniem pie klitora, tikai no anālas stimulācijas). Labākajā gadījumā vīrietis ir akurāts un meitenei nesāpēs. Bet, lai viņa no tā beigtu, tur jāzina nianses.

Un piektais - partnerei ir jājūtas īpašai un unikālai. Nedrīkst, lai viņai pāradītos sajūta, ka tu esi izpildījis savu labi iemācīto programmu. Viņai jājūtas, ka SIEVIETEI, nevis ka seksuālam objektam. Un, protams, ir būtiski, ja tu varētu izdarīt tā, lai sievietes pašas tevi ļoti gribētu - esi harismātisks, asprātīgs, veiksmīgs, draudzīgs, mīlošs un spēj radīt uzticības sajūtu. Ja tu to visu vari, tad tev viennozīmīgi ir lieli panākumi seksā. Lai veicas!»

««Panākumiem seksā», absolūti nav sakara ar daudzumu. Tieši otrādāk, tie vīrieši, kuri ir «mednieki» vai «kolekcionāri», viņiem galvenais dabūt iekāres objektu savā gultā. Par sievietes sajūtam viņi nesaspringst. Tāpēc tie, kuri lepojas, ka pārgulējuši ar visu Rīgu, bieži ir diezgan garlaicīgi un vienveidīgi gultā, kā arī koncentrējas tikai uz savu baudu,» uzskata Sokolovs, piebilstot, ka arī viņam pašam vēl tāls ceļš ejams, lai izzinātu sievieti.

www.facebook.com/aleksandrs.sokolovs

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu