Vai esi pārliecināts, ka tava sieviete gultā sasniedz maksimālo baudu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ar ko atšķiras labs mīlnieks no slikta? Tikai ar ZINĀŠANĀM. Ja vīrietis zina, kā ir uzbūvēta sieviete, izprot viņas bailes un vēlmes, vajadzības un gaidas, tad attiecībās iespējams sasniegt pilnīgu harmoniju un apmierinājumu.

Ja tu domā, ka sarežģījumi intīmajās attiecībās ir tikai jums, tad tu maldies; uzmanīgi aprunājoties savā draugu lokā, tu pamanīsi, ka atbilžu uz daudziem jautājumiem nav pat tiem, kuriem no malas pirmajā brīdī viss liekas vislabākajā kārtībā.

Piesakies Aleksa Meja semināram interneta vietnē www.sexual.lv

No sieviešu viedokļa 99% vīriešu ir slikti mīlnieki. Apmēram 70% gadījumos sievietes orgasmu imitē.

Un, ja pajautāsiet sievietei, cik viņai ir bijuši neaizmirstamu mīlnieku, atbilde parasti ir - viens vai divi.

Statistika ir satraucoša, bet diemžēl tā nemelo. Tikai pavisam mazu daļu vīriešu var nosaukt par meistarīgiem mīlniekiem.

Un tagad iedomājaties, ka jūs savu pašreizējo baudas līmeni intīmajās attiecībās paaugstināt 10 reizes. Iemācīties tehnikas, kas sniedz sievietei vairākkārtējus orgasmus, spēj pilnīgi katrs vīrietis. Šādus vīriešus sauc par seksa eliti.

Bet ir tikai nedaudzi vīrieši, kuri šīs tehnikas pārvalda un spēj tās kvalitatīvi iemācīt.

Alekss Mejs jau 20 gadus veltījis savu dzīvi intīmo attiecību izzināšanai starp vīrieti un sievieti. Pasniedzējs Holandē ir apguvis sociālo psiholoģiju un seksoloģiju. Alekss ir mācījies pie tādiem pasaules līderiem intīmo attiecību un seksoloģijas jomā kā Stīva Pikusa, Džona Soporno, Rosa Džefrisa u.c. Alekss ir psihologs, seksologs un dzīves padomdevējs. Viņš vada neskaitāmus seminārus un treniņus visā pasaulē. Tūkstošiem cilvēku pēc Aleksa semināriem ir ieguvuši jaunu intīmās dzīves un attiecību kvalitāti.

Viss, ko māca Alekss, balstās uz slepenām zināšanām, kas nav pieejamas publiskajā telpā. Par šīm zināšanām var droši apgalvot: «Šā brīža sabiedrībai nav izdevīgi, ka tu to zini». Jo:

  • Labs sekss nostiprina saikni starp partneriem: vīrietis un sieviete sāk labāk sajust viens otru;

  • Labs sekss ir dziedējošs: pat galvas sāpes var pazust pēc laba seksa;

  • Labs sekss ir fiziska nodarbe un sadedzina kalorijas;

  • Labs sekss nodrošina hormonālo līdzsvaru ķermenī un abi partneri jūtas lieliski.

Vai tev ir gadījies, ka meitene pēc pirmā randiņa vairs neatbild uz taviem telefona zvaniem? Vai tev ir bijis tā, ka pēc kopīgas nakts tu šaubies, vai viņai bija tikpat labi kā tev? Vai tu visu izdarīji pareizi? Vai tikai es nebiju pārāk bezkaunīgs, ātrs, garlaicīgs, traks?

Vai esi pārliecināts, ka tava sievietes gultā sasniedz maksimālo baudu?

Lielākajā daļa nesaskaņu sākas tieši intīmajās attiecībās. Parasti pāri savā starpā par intīmajām detaļām nerunā, lai arī sieviete regulāri intīmajās attiecībās piedzīvo vilšanos, kas pāraug strīdos un nebeidzamās attiecību skaidrošanās, un galu galā pie šķiršanās.

Vai esi domājis,

  • kā izveidot harmoniskas attiecības ar sievieti un būt pārliecinātam, ka viņa ir apmierināta, kā arī katru dienu redzēt smaidu viņas sejā?

  • kā panākt to, lai sieviete būtu sajūsmā par tavām prasmēm gultā?

  • kā iemācīties nodarboties ar seksu tā, lai sieviete lūgtos, lai šīs attiecības turpinās?

Ja tu kaut uz vienu no šiem jautājumiem atbildēji nepārliecinoši, Aleksa seminārs ir domāts tev.

Ja uz šiem jautājumiem atbildi apstiprinoši, neuztraucies, jo tu neesi viens. Šos jautājumus uzdod sev katrs normāls vīrietis, kurš vēlas, lai viņa sieviete viņu mīlētu.

Pamata apmācības kurss:

Rīgā, 2017. gada 28. un 29. janvārī plkst. 11:00-19:00.

Reģistrēties Aleksa Meja semināram

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu