Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Izsmalcināts sekss «Fifty Shades Darker» stilā. Iepazīsti erotisko rotaļlietu kolekciju!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielā diena klāt - šovakar Latvijā notiek pirmizrāde ilgi gaidītajai filmai «Tumsa piecdesmit nokrāsās» (Fifty Shades Darker). Kamēr Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone uz lielā ekrāna ļaujas kaislei, aplūkosim jauno seksa rotaļlietu kolekciju «Fifty Shades Darker», kas tāpat kā pirmā kolekcija «Fifty shades of Gray» tapusi, sadarbojoties ar grāmatas autori E.L.Džeimsu.

Noskaidrojot, ka Latvijā šo līniju pārdod vien «SexyStyle» erotisko preču veikalā, lūdzu tā mārketinga direktori Elīnu Hasanovu parādīt un pastāstīt par visu, ko grāmatas izdevēji izlēmuši piedāvāt līnijā «Fifty Shades Darker». Turklāt tuvojas taču Valentīna diena, kam noderīgi būtu smelties iedvesmu!

Atkāpe: «Fifty Shades Darker» ir populārā stāsta ar BDSM elementiem «Fifty Shades of Grey» turpinājums. Paralēli filmas pirmizrādēm radīta arī specializēta erotisko rotaļlietu līnija.

Skaties video un uzzini, kas šoreiz radīts mūsu baudai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu