Noskaidrots, kādā pozā sievietes necieš mīlēties...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lai arī vīriešiem šķiet, ka «Reverse Cowgirl» seksa poza ir jautra un piedzīvojumu pilna, nereti sievietēm tā nebūt nešķiet. Veikts pētījums, kurā 39% sieviešu atklājušas, ka necieš šo pozu.

«Reverse Cowgirl» ir seksa poza, kad vīrietis guļ uz muguras, bet sieviete, pagriezusi muguru, sēž viņam virsū. Lai arī šī ir viena no vīriešu iecienītākajām pozām, izrādās, ka sievietēm tā nebūt nepatīk.

Britu eksperti veikuši aptauju, kurā piedalījušās vairāk nekā tūkstotis sieviešu. Rezultātā noskaidrojās, ka «Reverse Cowgirl» poza ir visnīstākā no visām.

Tas, ka vīriešiem sasniegt orgasmu ir daudz vienkāršāk, nav nekāds noslēpums, tāpēc portāls «Daily Star» ziņo, ka, nodarbojoties ar seksu šādā pozā, sievietēm, iespējams, ir daudz grūtāk sasniegt orgasmu, jo netiek stimulēts klitors.

Pētījuma autori iesaka pāriem ar seksu nodarboties tādās pozās, kas palīdz stimulēt sievietes klitoru, piemēram, misionāru pozā.

#Mood #ReverseCowgirl #Hehe 👅💦💦😏

A photo posted by 🌸Jasmine Cleveland🌸 (@mzsugacooki3) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu