Kafija, acu skatiens, vieglums u.c. laba seksa ierosas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kvalitatīvs sekss ir viena no pilnvērtīgas dzīves sastāvdaļām, tāpēc dzīvesstila portāls «Soulpost» piedāvā septiņus faktorus, kuri ir labas seksuālās dzīves pamatā.

1. Sarunas par seksu ar draugiem

Sarunas par seksu rosina iztēli, kā arī, daloties pieredzē, mudina izmēģināt ko jaunu. Draugi var stimulēt tevi paplašināt savu redzesloku, kā arī atklāt jaunas vēlmes. Lielākā daļa cilvēku nezina, kā runāt par seksu, tāpēc sarunas ar tuviem cilvēkiem drošā vidē par intīmām lietām var būt ļoti noderīgas.

2. Ilgs acu kontakts

Ja pirmajos randiņos jūs viens otram ilgi skatāties acīs, tad tā ir laba zīme. Ilgs un nepārtraukts acu kontakts veicina intimitātes veidošanos, kas ir svarīga, lai pilnībā aizmirstos un ļautos baudai.

3. Smiešanās

Kopīga muļķošanās un smiešanās ir laba prognoze, ka arī sekss būs aizraujoša kopīga nodarbe. Ir maza iespēja, ka mīlas prieki būs lieliski, ja pārim neveidojas «ķīmija» ārpus guļamistabas.

4. Atklātība

Atklātība ir ļoti svarīga. Slikta diena vai problēmas darbā nav tās erotiskākās tēmas, taču to izrunāšana satuvina. Ja sieviete un vīrietis ir atklāti viens pret otru, tad, visticamāk, sekss būs izdevies.

5. Neiespringšana

Pārlieku neuztraucoties par to, kā tu izskaties, izklausies vai uzvedies, proti, necenšoties būt ideāla, varēsi pilnvērtīgāk izbaudīt notiekošo gultā. Ja pārāk koncentrēsies, lai viss izdotos ideāli, tev neizdosies atslābināties un sasniegt maksimālu baudu.

6. Klātesamība

Klātesamība labā seksā ir ļoti svarīga. Labs mīlnieks ar entuziasmu, zinātkāri un rūpēm izturas pret savu partneri. Viņš ir gatavs eksperimentēt, klausīties un sajust otru cilvēku. Kad partneri seksa laikā ir pilnīgi klātesoši, rezultāts var pārsniegt visas gaidas.

7. Kafija un vīns

Kafijai piemīt uzbudinošs efekts, jo tā veicina asinsriti – arī dzimumorgānos. Savukārt, ja jūs kafiju nedzerat, tad nesenos pētījumos atklāts, ka divas glāzes vīna pastiprina seksuālo iekāri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu