Izrādās, ir seksa eksperts, kurš dodas pie pāriem uz mājām, lai vērotu un kritizētu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Šķiet, ka mūsdienās ir iespējams teju jebkas. Piemēram, vai zināji, ka ir iespējams sarunāt, lai pie tevis uz mājām atbrauc seksa eksperts, kurš vēro, kā tu ar mīļoto mīlējies, bet vēlāk sniedz savus padomus un ieteikumus, par to, ko vajadzētu un ko nevajadzētu darīt? Izrādās, ka tas patiešām ir iespējams.

Kenets Plejs (Kenneth Play) no Bruklinas, Ņujorkā ir seksa eksperts jeb treneris. Viņa darba pienākumos ietilpst doties uz mājām pie dažādiem pāriem un vērot, kā viņi nodarbojas ar seksu, bet pēc tam komentēt redzēto.

Plejs ir izbijis fitnesa profesionālis, bet savu biznesu viņš aizsāka pirms apmēram diviem gadiem. Līdz šim viņš devis ieteikumus vairāk nekā 50 pāriem no visas pasaules, tai skaitā Kostarikas, Itālijas, Peru un citām valstīm.

Sākotnēji seksa eksperts pāriem ieteikumus deva svingeru un seksa ballītēs, taču vēlāk viņš atskārta, ka ne visiem ir ērti ar mīlēšanos nodarboties tik publiski.

«Daži cilvēki vēlas diskrētumu, privātumu un individuālu pieeju,» stāsta Kenets, kurš vēlas veicināt šāda veida izglītošanos.

Savas vizītes laikā, kas parasti ilgst trīs līdz četras stundas, Plejs palīdz cilvēkiem gūt seksuālu pārliecību, vairāk baudas, kā arī kultivēt dziļāku intimitāti. Sākumā seksa eksperts ar pāri aprunājās aci pret aci, taču vēlāk viņi dodas uz guļamistabu.

Vizīte guļamistabā iedalās divās daļās. Sākumā Plejs rāda ļoti daudz praktiskus piemērus, lai pāri varētu izmēģināt jaunas tehnikas, taču otrajā daļā pāri visu dara paši.

Portāls «Independent» ziņo, ka Pleja pakalpojumi izmaksā apmēram vienu tūkstoti ASV dolāru. Seksa eksperts strādā ar ļoti dažādiem klientiem no dažādām pasaules valstīm.

Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc pāri vēršas pēc palīdzības pie seksa eksperta, esot tāpēc, ka viņi ieslīgst rutīnā un pārstāj nodarboties ar seksu. Tas, ka pāri cenšas strādāt ar savām problēmām pie dažādiem attiecību speciālistiem, nenozīmē, ka viņi to dara arī guļamistabā.

Plejs norāda, ka ir palīdzējis pat cilvēkiem, kuri nekad nav sasnieguši orgasmu.

Savukārt tiem pāriem, kuri nevar atļauties seksa eksperta pakalpojumus, Plejs norāda: «Es pāriem saku, ka mēs paši esam atbildīgi par savu seksuālo baudu. Atstāt to partnera ziņā ir pilnīgi nepareizi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu