Kura ir visbīstamākā seksa poza?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mīlnieki ar seksu var nodarboties neskaitāmi daudzās pozās - kā vien sirds kāro. Tomēr nav noslēpums, ka arī šīs nodarbes laikā var gadīties dažādas traumas. Vai zini, kura poza tiek uzskatīta par visbīstamāko?

Pētījums, kas publicēts «Advances in Urology», liecina, ka visvairāk traumu parasti notiek tā sauktās jātnieces pozas laikā (kad sieviete sēž jāteniski uz vīrieša), raksta «Independent».

Tas, ka šī poza ir visbīstamākā, pētījuma autoriem neesot bijis nekāds pārsteigums. Šī seksa poza ir vienīgā, kuras laikā sieviete kontrolē notiekošo. Piemēram, ja viņa seksa laikā nespēj kontrolēt vīrieša dzimumlocekļa atrašanās vietu un nosēžas uz tā neprecīzi, viņa ar kustības inerci var viegli traumēt locekli.

Tāpat šis pētījums atklāja, ka gana daudz traumu tiek gūtas, ja tiek piekopts grupveida sekss.

Seksa pozās, kurās sieviete atrodas četrrāpus, traumas tiek gūtas vien 29% gadījumu. Par visdrošāko atzīstama klasiskā jeb misionāru poza, kad sieviete mīlēšanās laikā atrodas zem sava partnera.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu