Kura ir tava ķermeņa vispievilcīgākā daļa? Runā horoskopa zīmes...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kā izrādās, vienas horoskopa zīmes saimniekus vieno ne tikai līdzīgas rakstura īpašības, bet arī izskata iezīmes. Uzzini, kura ir tava ķermeņa vai sejas daiļākā daļa!

Auni - uzacis

Uzacis ir Aunu visspilgtākā sejas daļa, ar kuru viņi spēj lieliski koķetēt un radīt izteiksmīgu mīmiku, raksta Esotericblog.ru.

Vērsis - lūpas

Vērši bieži ir pilnīgu lūpu īpašnieki, un tas nepaliek nepamanīts no pretējā dzimuma puses. Biežāk sūtiet gaisa skūpstus, tas jums piestāv!

Dvīņi - seja

Dvīņu sejas ir ļoti piemīlīgas, un uz tām ir patīkami skatīties. Maiga sejas āda, dabīgs un veselīgs ādas tonis. Cilvēki Dvīņos iemīlas, vien paskatoties viņiem sejā. Patiesībā seja ir lielisks vairogs, kas aizēno citus trūkumus, un Dvīņi to zina!

Vēzis - vēders

Lai gan Vēžiem ir laba apetīte, tas viņu figūrai īpaši nekaitē. Un, ja arī ir kāds mīlas rokturītis, to partneris drīzāk sabučos, nekā aizrādīs par šo trūkumu.

Lauva - mati

Lauvām visbiežāk ir tāda sejas forma, kurai piestāv jebkurš matu griezums. To Lauvas var izmantot, padarot savu dzīvi daudzveidīgāku un košāku!

Jaunava - āda

Jaunavas ir dzimušas ar labu sejas ādu. Tā ir līdzena, maiga, veselīga... Jaunavām ļoti piestāv arī iedegums. Sejas āda ir kā brīnums, kur arī nekad nerodas nelūgtie viesi - pumpas!

Svari - pēcpuse

Svari ir īsti sporta fani, kaut varētu arī ar to visu nenodarboties. Viņu lepnums ir ķermenis - tieši dibens šai zīmei izskatās visseksīgāk.

Skorpions - intīmās ķermeņa daļas

Seksuālā apetīte ir Skorpionu jājamzirdziņš, tāpēc arī šīs vietas šai zīmei atzīstamas par īpaši pievilcīgām.

Strēlnieks - mugura

Strēlniekiem vienmēr ir laba, stalta stāja ar taisnu muguru. Noteikti izvēlies vienmēr demonstrēt savu muguras daļu, bet pludmalē noteikti lūdz kādam to iesmērēt ar sauļošanās līdzekli.

Mežāzis - kājas

Mežāži bieži ir cilvēki ar garām kājām, tad nav divu domu, ar ko viņi var lepoties. Slaidas, ar smuku muskuļu reljefu - kājas, uz kurām atskatās.

Ūdensvīrs - pēdas

Kāju un pēdu fetišistiem noteikti ir jādraudzējas ar Ūdensvīriem - viņiem ir vispareizāk veidotās pēdas un to āda ir ļoti maiga.

Zivis - acis

Saka, ka Zivju acīs varot noslīkt... Tāpēc Zivīm skatieni jāraida uzmanīgi - daudzi nespēj tiem pretoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu