Dziedātāja Britnija Spīrsa peldkostīmā parādījusi perfektu figūru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātājas Britnijas Spīrsas dzīvē parādījusies baltā svītra - māksliniece bauda ar bērniem kopā pavadīto laiku, sniedz neskaitāmus koncertus, ir sākusi romānu ar fitnesa modeli, kā arī pati ieguvusi lielisku figūru, pavadot laiku sporta zālē kopā ar mīļoto.

Spīrsa pēdējos mēnešos publisko neskaitāmas fotogrāfijas, kurās redzams, ka viņa jau atkal var lepoties ar lielisku ķermeni, trīsdesmit piecus gadus vecā dziedātāja izskatās lieliskāk kā jebkad.

TGIF ☀️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Dziedātāja sociālajos tīklos ievietojusi video, kurā parāda, kā pavada laiku pludmalē, tērpusies mazā, miniatūrā bikini.

Vērojot video, fani var pārliecināties, ka slaidais augums ir īsts, ne uzlabots ar dažādu apstrādes programmu palīdzību.

Divdesmit četru stundu laikā video noskatījušies vairāk nekā pusotrs miljons cilvēku, un vairums komentāros raksta, ka Britnija beidzot ir atgriezusies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu