Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

7 lietas, ko mēs vēlētos, lai par mūsu orgasmu zina vīrieši!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Orgasms... Tas ir tik patīkami un tajā pašā laikā tā ir viena no lielākajām dabas mīklām, kuru var minēt visu dzīvi. Lūk, pāris lietas, kuras, iespējams, sieviete nekad acīs neteiks, bet noteikti vēlēsies, lai to zina viņas mīļotais...

1. Ja nekliedzam kā pornofilmās, tas nenozīmē, ka mēs nesasniedzam fantastisku orgasmu...

Dažreiz sievietes orgasms ir kā mazi burbulīši šampanieša glāzē, bet citreiz - kā salūts Jaungada naktī! Ticiet, vīrieši, abi ir vienlīdz labi un sagādā baudu mums, raksta womenshealthmag.com

Nav stresa, ja tavai sievietei gultā ar tevi nav katru reizi 18. novembra salūts ar skaņu un vibrācijām!

2. Dažreiz pirksti... ir tikai pirksti!

Ja tev nav konkrētas stratēģijas, kā seksa laikā izmantot savas rokas un pirkstus, - tam nebūs jēgas. Vienkārša berzēšana, masēšana un saraustīta pirkstu ievadīšana intīmākajā vietiņā var sievietei pat pārtraukt uzbudinājuma mirkli. Esi pārliecināts, ko dari un uz kādu mērķi ej, kur tieši (atceramies, ka nepastāv tikai G punkts) vēlies sagādāt baudu sievietei...

Foto: depositphotos.com

3. Orgasma maniere nekad neatkārtojas...

Tu to varbūt vari mazliet atpazīt, bet tas, kā viņa sasniedza orgasmu orālā seksa laikā ceturtdien, nenozīmē, ka tā tas notiks sestdien! Viņas vaginālo orgasmu misionāra pozā toreiz neraksturo viņas uzvedība (it kā lietojot tieši to pašu stratēģiju) šoreiz.

4. Mūs ir «jāuzsilda»...

Ja tu neproti spēlēt priekšspēli - tu neesi pelnījis seksu! Šis zelta likums ir visa pamatā. Pat ja šķiet, ka viņai patīk mežonīgs un kaisles pilns sekss, arī viņa ir un paliek sieviete, kurai viss sākas prātā un fantāzijās.

Tas ir tieši tāpat kā treniņā: ja nevēlies gūt vilšanos vai pat traumas - kārtīgi iesildi ķermeni!
Foto: depositphotos.com

5. Citreiz svarīgāks par orgasmu ir ceļš uz to

Sievietēm nav vienmēr svarīgi beigt - sasniegt orgasmu. Tāpēc, pat ja esi lietojis visas savas prasmes priekšspēlē un paša dzimumakta laikā, bet viņa aizvien nav sasniegusi orgasmu, nedomā, ka esi nulle gultā! Tu tāpat viņas prātā esi seksīgs!

Bieži pati pacelšanās spārnos un lidojums ir kaislīgāks un sagādā vairāk baudas nekā nolaišanās orgasma epicentrā.

6. Orgasmi ir daudzi un dažādi!

Nav noslēpums, ka starp mums ir vīrieši, kuri ne vien nezina, kur atrodas G punkts, bet pat īsti nav sapratuši, kas ir klitors un ko tas spēj veikt. Nemaz nerunājot par pārējiem punktiem (G, A, U, dziļais X), kas sievietei spēj sniegt tik daudzveidīgu baudu. Mīļie, pastudējiet mazliet sievietes fizioloģiju un ļaujieties abi šo visu punktu meklējumiem.

Runā, ka orgasmu veidi ir teju pāri desmit...

7. Krūšu orgasms - viena no lielākajām mīklām...

Jā, pastāv krūšu orgasms, kas var sievieti novest līdz baudas baltkvēlei, bet tas nenāksies viegli... Bieži mēs pašas sakām, ka krūtis nav erogēnā zona un tās ir vienaldzīgas dalībnieces šajā karstajā spēlītē, bet daba tā nedomā. Krūšgali nav tikai marionetes tavās rokās priekšspēles laikā - tiem ir jāpievērš vairāk uzmanības arī paša dzimumakta laikā.

Neaizmirsti krūtis - tās taču ir tik burvīgas...

Padalies arī tu savā pieredzē raksta komentāros, un lai mums visiem pavasaris nāk kaislīgs un fantāzijām piepildīts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu