Lasmane par svingošanu kopā ar vīru: vai tā skaitās krāpšana?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Tas ir viens no tiem ļoti lielajiem iemesliem, kāpēc es tik ļoti mīlu savu vīru, jo mums ir līdzīga platforma un arī līdzīgi ekstremālie uzskati par dzīvi, seksu un kopā būšanu,» Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi,» kas jau rīt plkst. 22:00 būs skatāms kanālā 360TV atklās seksuālās dzīves eksperte Rita Lasmane.

Lai atsvaidzinātu savas seksuālās attiecības un paplašinātu kopējo pieredzi, abi ar vīru nolēmuši kopīgi apmeklēt svinga klubus. «Gan man, gan viņam no sākuma bija – eu, bet vai tiešām? Bet vai tad nē?! Acīmredzot mēs abi sagadījāmies tādi līdzīgi domājoši,» atceras Lasmane.

Viņa ir pārliecināta, ka mīlas dēkām attiecībās ļaujas abi dzimumi – gan sievietes, gan vīrieši. Taču iepretim vīriešiem, daiļais dzimums prot prasmīgāk slēpt savus sānsoļus.

Vīrieši nepievērš uzmanību sīkumiem, tāpēc ātrāk tiek pieķerti, taču sievietes spēj domāt trīs soļus uz priekšu un tik ātri «neiekrīt,»

ja vien «totāli nezaudē galvu» mīļākā dēļ. Rita atsaucas uz pētījumiem, kuri atklāj, ka vislielākie sānsoļi notiek korporatīvās ballītēs un tos visbiežāk veic tieši sievietes.

Viens no iemesliem, kāpēc partneri kļūst neuzticīgi, ir garlaicība, tāpēc tiek meklēts adrenalīns ārpus attiecībām. Rita norāda, ka jaunībā ļoti pārdzīvojusi mīļotā sānsoļus un meklējusi vainu sevī, taču līdz ar gadiem un pieredzi, viņa uz šādām situācijām raugās ar pavisam citu skatu. «Es priecājos, ka mans vīrietis kotējas citu sieviešu acīs.» Taču runājot par sieviešu sānsoļiem, Lasmane atzīst, ka patiesībā vīri, kuru sievas «laiž pa kreisi», ir vinnētāji, jo viņas «nezāģē», priekšrocības pat šādā situācijā saskata Lasmane.

Dainas Jāņkalnes sarunu raidījums «Sieviete. Personīgi», kas jau ceturtdien būs skatāms kanālā 360TV, runās par mīlas trīsstūriem. Krāpšanu attiecībās ir piedzīvojis teju ikviens - kāds ticis krāpts, kāds krāpis pats un vēl kāds cits bijis mīļākais vai mīļākā. Uzzināt, ka mīļotais cilvēks ir nodevis, ir ļoti sāpīgi, neraugoties uz to, ka tas nav nekāds retums un cilvēki nemaz netiek saukti par īsteni monogāmiem. Domātājs Rolands Laķis, saka, ka savas sievietes krāpis teju katru dienu un nemaz to nenožēlo. Sarunu šova «Starp mums runājot» vadītājs Valdis Melderis ironizē, sakot - patiesību vai attiecības? Savukārt, Rita Lasmane stāsta, ka tas ir tikai adrenalīns un sievai pat vajagot lepoties, ja viņas vīrieti iekāro citas sievietes. Galvenais - lai viņš atgriežas mājās. Cik cilvēku, tik viedokļu, bet Daina Jāņkalne meklē atbildi ne tikai uz jautājumu - kāpēc tas tā notiek, bet arī: ko darīt? Atzīties? Piedot?

Sabiedrībā zināmu cilvēku viedokļi un pieredze sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi « «viņas ceturtdienā», 16. martā plkst. 22:00, kanālā 360TV!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu