Cik bieži pašapmierinies jeb īpaši nekautrie jautājumi viens otram...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Emocionālajā pašmāju pāru šovā «Melu detektīvs», ko ik ceturtdienu piedāvā televīzija sievietēm «STV Pirmā!», varēs vērot pavisam intīmu Didža un Sintijas pirmo randiņu pie melu detektora. Vai nu tikšanās skurbuma, vai pavasara ietekmē, taču abi jaunieši viens otram būs sagatavojuši īpaši nekautrīgus un intīmus jautājumus, kas lielākoties mērķēti «zem jostas vietas». Tāpat savas attiecības ar melu detektora palīdzību risinās Artūrs un Linda, kuri pēc divu gadu kopdzīves meklēs apdzisušo dzirksti attiecībās.

- Vai pašapmierinies biežāk nekā reizi mēnesī? – puisis pirmajā randiņā liek galdā visas kārtis

Sintija un Didzis ir vēstuļdraugi, kuri ilgi sarakstījušies sociālajos tīklos, un abu starpā uzplaukušas jūtas. Nu pāris vēlas nodibināt tuvākas attiecības un saprast, vai arī «dzīvē» abi varētu būt kopā, tāpēc pirmo reizi satikušies pie melu detektora.

Jauniešu pirmais randiņš un pikantie jautājumi liks sarkt ne tikai Sintijai, bet arī Didzim un pat šova vadītājam Valdim Melderim.

Man ar to nepietiek. Man vajag kaut ko lielāku – ko darīt, ja romantika un uzmanības apliecinājumi kļuvuši par apnicīgu ikdienu?

Linda un Artūrs ir kopā jau divarpus gadus - abi iepazinās studiju laikā un ātri sākuši kopdzīvi. Šobrīd pāra attiecībās iestājies neliels atsalums - Linda jūtas nenovērtēta. Artūra jautājums, vai Linda būtu gatava medusmēnesi pavadīt pasaules futbola čempionātā, jo īpaši sadusmos meiteni. Tā vietā viņa vēlētos kaut ko daudz romantiskāku nekā ierastie «ikdienas» uzmanības apliecinājumi, ko draudzenei velta Artūrs. Vai viņš būs gatavs uzklausīt un ņemt vērā mīļotās vēlmes?

Nepalaid garām emocionālo pāru attiecību šovu «Melu detektīvs» jau šovakar plkst. 21:00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu