Paltrova: anālais sekss ir standarts mūsdienu guļamistabās

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Četrdesmit četrus gadus vecā aktrise Gvineta Paltrova ir ne vien veselīga dzīvesveida piekritēja, bet arī aktīvu uzskatu paudēja visā, kas skar mūsu seksuālo dzīvesveidu. Savā Goop mājas lapā viņa sākusi diskusiju par vairumam esošo tabu tematu - anālo seksu, kuru uzskata par pilnīgi normālu aktivitāti guļamistabā.

«Ja anālais sekss tevi uzbudina un tu to vēlies, zini, ka tu noteikti neesi viens vai viena tāda,» uzskata aktrise. «Tomēr tas nenozīmē, ka anālais sekss nav tikpat riskants kā jebkurš cits attiecībā pret HIV un STS.»

Turpinot par anālo seksu, Gvineta uzsver, ka tieši šis seksa veids partneriem liek būt vēl tuvākiem nekā jebkad un uzticēties vairāk: «Pāriem, kuriem nav brīva seksuālā komunikācija, kuri nespēj 100% uzticēties viens otram vai kuri nespēj dot un saņemt atpakaļ patīkamo, nevajadzētu nodarboties ar šādu seksa veidu!»

Kādas ir tavas domas par anālo seksu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu