Kad labāk atturēties no seksa. Stāsta VIŅI

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pixabay.com

Sekss, nepārprotami, ir neatņemams veiksmīgu attiecību priekšnosacījums. Tomēr, lai arī cik ļoti mīļotie viens otru iekārotu, ir brīži un situācijas, kad no mīlēšanās labāk būtu atturēties. Kuras tās ir, stāsta VIŅI!

Andris (35): «Man nepatīk mīlēties, ja jūtu, ka sieva to negrib. Tas, pirmkārt, vienmēr tāpat beidzas ar strīdu un, otrkārt, kāds vienmēr paliks apvainojies. Es uzskatu, ja sieviete to negrib, tad skaidrā valodā to vajag arī pateikt, jo ne vienmēr, mēs, vīrieši, protam nolasīt kādas zīmes un mājienus.»

Jurijs (23): «Ar seksu nevajadzētu nodarboties tad, ja pāris ir sastrīdējies un savā starpā valda nesaskaņas un spriedze. Var šķist, ka tad sekss būs citādāks, interesantāks, bet tas attiecības neuzlabos, jo ar fizisku kontaktu strīdu atrisināt nav iespējams. Vispirms pārim ir jāatrisina visas problēmas, jāizrunājas, un tikai tad būtu veselīgi ļauties iekārei.»

Jānis (39): «Tas it kā visiem ir zināms un skaidrs, tomēr, ja vienai vai otrai pusei ir kaut nelielas šaubas par savu veselības stāvokli un aizdomas par kādu lipīgu slimību, tad pavisam noteikti pirms seksa tas ir jāizstāsta savam partnerim. Un tad jau viss ir pašu rokās - riskēt vai ne. Tomēr šādu informāciju slēpt un apdraudēt cita cilvēka veselību nedrīkst.»

Kristaps (19): «Zinu, ka tas nav aizliegts, tomēr man nepatīk nodarboties ar seksu, kad meitenei ir mēnešreizes. Un, manuprāt, tas nav higiēniski. Ja tev ir sākušās mēnešreizes, pasaki to savam puisim pirms mīlēšanās, lai nebūtu pārsteigumu. Man bija gadījums, kad tikai tajā brīdī, kad bijām jau pamatīgi iekarsuši, pamanīju, ka meitenei ir mēnešreizes. Teikšu godīgi, man tā bija trauma.»

Aleksandrs (41): «Mīlēties nevajadzētu, ja pret otru cilvēku nav patiesu jūtu. Es uzskatu, ka šis process ir intīms un neatkārtojams. Cilvēki viens otram uztic pašu dārgāko - sevi. Ja tas notiek ar svešinieku, tad mīlēšanās nozīmei zūd jēga un tā kļūst tikai par apmierinājuma gūšanu, kas, manuprāt, nav pareizi.»

Kārlis (28): «It kā, ja pāris vēlas, tad var mīlēties jebkuros apstākļos. Vienīgi šķiršanās sekss gan ne pie kā laba nenovedīs. Saku pēc pieredzes. Ja cilvēki šķiras, tad tas ir jādara pēc iespējas morāli nesāpīgākā veidā. Šķiršanās sekss visu padarīs daudz grūtāku.»

Lauris (32): «Vajadzētu izvairīties no mīlēšanās publiskās peldvietās. Tas nav ne higiēniski, ne pieklājīgi. To es sapratu tikai pēc tam, kad biju šo ekstrēmo lietu izmēģinājis. Sapratu, ka tas nav man, un neiesaku to darīt arī citiem.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu