Grāmatu tārpi ir iekārojamāki mīlnieki, atklāj pētījums

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lasīšana ir viens no populārākajiem hobijiem cilvēku vidū, tomēr vai zināji, ka tas, cik daudz lasi grāmatas, ietekmē arī tavu mīlas dzīvi? Iepazīšanās portāls «eHarmony» veicis pētījumu, kurā atklājies, ka grāmatu lasītājiem ir daudz vieglāk atvērties uzticamām attiecībām.

Iepazīšanās portāla pētījuma rezultāti liecina, ka vīrieši, kuri kā vienu no savām interesēm norādījuši grāmatu lasīšanu, saņēmuši par 19% vairāk ziņu, savukārt sievietes - par 3% vairāk.

Tika secināts, ka grāmatu tārpi ir intelektuāli zinātkārāki, kā arī daudz vieglāk atveras jaunām un uzticamām attiecībām.

Pētījuma ietvaros tika noskaidrots, kuras grāmatas ir populārākās iepazīšanās portāla lietotāju vidū. Izrādās, ka tie vīrieši, kuri norādījuši, ka interesējas par uzņēmēja Ričarda Brensona (Richard Branson) grāmatām, saņem par 74% vairāk uzmanības nekā tie, kuri tās nav norādījuši iecienītāko lasāmvielu sarakstā.

Savukārt sievietes lielāku uzmanību no vīriešiem saņem, norādot tādas grāmatas kā «Bada spēles» («The Hunger Games»), «Meitene ar pūķa tetovējumu» («The Girl With the Dragon Tatto») un «Troņu spēle» («A Game of Thrones»).

Interesanti, ka iecienītāko grāmatu sarakstā norādot kādu no «Greja 50 nokrāsu» («Fifty Shades of Grey») erotiskajiem romāniem, sievietes saņem par 16% mazāk uzmanības, savukārt vīrieši pretējo dzimumu neiekārdina ar Harija Potera grāmatām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu