Kendela Dženere skaidro, kāpēc viņai patīk seksīgas fotosesijas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Divdesmit vienu gadu vecā modele Kendela Dženere atzinusi, ka dievina piedalīties seksīgās fotosesijās, jo ikdienā viņa nav seksuāla un reižu, kad viņai ir iespēja būt seksuālai, ir ļoti maz.

Modele neslēpj, ka dievina dažādas pārvērtības, kuras sniedz modeles darbs, popularitātes dēļ viņai mazāk nekā citām modelēm piedāvā iespēju fotografēties neierastos tēlos, jo cilvēkiem viņa asociējas ar savu personību, tas modelei traucē pilnvērtīgi darīt savu darbu.

Seksīgas fotosesijas ļauj viņai justies kā sievietei, ne jaunai meitenei, kā viņu uztver vairākums, šo uztveri vēl vairāk paspilgtina pašas modeles ģērbšanās stils, kas vairāk atbilst «pašpuikas» tēlam.

Tāpat Kendela neslēpj, ka dievina fotografēties kopā ar saviem draugiem, dziedātāju Džastinu Bīberu un māsām DžiDži un Bellu Hadidām, jo kopā viņi pavada ļoti daudz laika un jūtas brīvi viens otra tuvumā.





KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu