Vecums, kurā sekss atzīts par viskvalitatīvāko!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

«Happify» interneta portāls apkopojis aptaujas rezultātus, kuros tika noteikts, kāds ir vidējais vecums, kad cilvēki seksu nosauc par kvalitatīvāko savā mūžā.

Interesanti, ka rezultāti neatklāj jaunības maksimālisma un eksperimentētāju vecumu. Tas pat nav sākoties agrajam pusmūžam... Izrādās, ka vairākums cilvēku savu seksuālās dzīves kvalitāti visaugstāk vērtē četrdesmit gadu vecumā!

Tāpat aptaujā tika noskaidrots, ka laimīgākie pāri Amerikā ir tie, kuri nedēļā mīlējas 2 reizes, tomēr vairākums seksam atvēl laiku vien 4-6 reizes mēnesī.

Atgriežoties pie seksa kvalitātes koeficienta, pāri norādīja, ka tikai pēc 30 gadiem viņi sākuši pa īstam atklāt savu un partnera ķermeni gan filozofiski, gan fiziski niansētāk. Pirms tam sekss bijis vairāk kā sports un pašapliecināšanās process, tomēr vēlāk tikusi pievērsta lielāka un detalizētāka uzmanība.

Kā domā tu?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu