Mailija Sairusa nožēlo, ka filmējusies kaila dziesmas «Wrecking ball» videoklipā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Mailija Sairusa pirms pāris gadiem šokēja ar saviem atkailinātajiem tēliem, seksa imitēšanu koncertu laikā un, protams, publisku izģērbšanos, kura bija liela mākslinieces dzīves daļa. Nu slavenība atkal vēlas būt labā meitene un atzinusies, ka nožēlo laiku, kad uz skatuves bija provokatīva, un arī videoklips dziesmai «Wrecking ball» nerada viņai prieku, kailuma dēļ.

Pēc izlīgšanas ar līgavaini, aktieri Liamu Hemsvortu, dziedātāja Mailija Sairusa atkal atgriezās pie sievišķīgiem, elegantiem tērpiem, vairs neapmeklē ballītes, nešokē fanus uz skatuves, bet velta daudz laika savām attiecībām un gatavojas kāzām.

Runājot par videoklipu, Mailija saka, ka daudziem vienmēr paliks kailā meitene, kura šūpojas uz lielās ķēdē iekārtās bumbas, un šo tēlu viņai diemžēl neizdosies izslēgt no cilvēku atmiņām.

Sairusa nožēlo, ka pirms filmēšanās nepadomāja par sekām, un nu viņai nāksies par to domāt un saskarties visu laiku, jo, lai vai kā viņa mainītos, daudziem viņa vienmēr būs tikai kailā meitene uz bumbas.

Par lielāko murgu māksliniece nosauc iespēju, ka, viņai nomirstot, presē kā lielākais viņas panākums tiks publiskots konkrētās dziesmas videoklips.

Lai vai kā, tieši pateicoties «Wrecking ball», Sairusa iemantoja vēl lielāku popularitāti, un videoklips skatīts veselus 880 miljonus reižu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu