Modeles Irinas Šeikas pirmā puskailā fotogrāfija pēc meitas dzimšanas!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Holivudā pēdējā laikā ir ne tikai šķiršanās bums, bet arī bērnu bums, kas skaisto aktrišu, modeļu, dziedātāju atbalstītājiem liek apspriest skaistuļu figūras un sieviešu atgriešanos pie perfekta ķermeņa.

Modele Irina Šeika marta beigās kļuva par māmiņu meitai Leai, pēc mēneša jau bija tik labā fiziskajā formā, ka fotografējās atklātā fotosesijā, bet vēl pēc mēneša varējām vērot slavenību Kannu kinofestivālā mirdzam uz sarkanā paklāja.

🔥IRINA 🔥 by #mertandmarcus #tbt #unpublished

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on

Nu fotogrāfs Merts Alass publiskojis pirmo atkailināto fotogrāfiju no Irinas fotosesijas, vīrieši sajūsminās par skaistules sievišķīgajām formām, toties dāmas nav tik viennozīmīgas savos uzskatos.

Daudzas uzskata, ka dabīgā ceļā modelei nebūtu izdevies tik ātri atgūt formu, toties citas redz, ka fotogrāfijā Irina nav tajā labākajā formā, jo līdz modelei atbilstošām formām viņai tālu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu