Kas sievietēm attiecībās ir svarīgāks par seksu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Regulāra un kaisles pilna seksuālā dzīve ir lielisks attiecību bonuss, tomēr lielākā daļa sieviešu neuzskata, ka tas attiecībās ir pats galvenais. Daudz būtiskāka sievietēm ir kvalitatīva komunikācija ar partneri.

Lai noskaidrotu, kas sievietēm attiecībās ir galvenais, uzņēmums «Superdrug Online Doctor» veicis pētījumu. Par attiecībām un seksuālo dzīvi pētījuma ietvaros aptaujāti 1500 cilvēki no Eiropas un Amerikas.

Pētījuma rezultātos atklājās, ka 88% sieviešu dod priekšroku partnerim ar lieliskām komunikācijas spējām, nevis lieliskam mīlniekam. Līdzīgi uzskata arī vīrieši -

72% aptaujāto ir pārliecināti, ka komunikācija ar partneri ir būtiskāka par lielisku seksuālo dzīvi.

78% aptaujāto sieviešu norādījušas, ka par seksuālo dzīvi būtiskāka ir arī romantika un tīrība mājās. Tāpat būtisks ir arī vizuālais izskats, tomēr ne vienmēr tas nozīmē to, ka vīrietim jāpavada neskaitāmas stundas trenažieru zālē, bet gan jāievēro higiēnas normas.

«Romantika un sekss

ir aktuāli temati gan vīriešiem, gan sievietēm visā pasaulē.

Kas vienam attiecībām varētu likties nepareizi, otram varētu likties pat pievilcīgi,» komentējuši pētījuma autori.

«Tāpēc tas, cik ilgas ir pāra attiecības, noteikti ir atkarīgs no tā, kā viņi jūtas viens ar otru un ko ir gatavi pieņemt, lai attiecības izdotos,» atklāj autori, norādot, ka lieliska komunikācija noteikti ir lieta, kas attiecības uzlabo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu