Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

15 lietas, kuras raksturo, ka mēs gultā esam labas!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ko vīrieši no sievietēm vēlas gultā? Seksoloģe Treisija Koksa pēc vairākām publiskām aptaujām un cilvēku pieredžu uzklausīšanas radījusi nelielu kopsaucēju - 15 tēžu garumā. Sieviete, kura seksā ir pārliecināta par sevi, mīl piedzīvojumus un zina, ko vēlas!

1. Viņa ir iniciatore

«Viņas nekad nesāk seksu» esot viena no biežākajām vīriešu sūdzībām, stāsta Treisija Koksa.

2. Viņa nenosoda

Katram no mums ir seksuālas fantāzijas, un nereti tās ir īpaši neķītras vai mazliet dīvainas. Ja vīrietis tev atveras un to pastāsta, sieviete neklausās ar skatienu «Tu tak esi traks!» - bet gan uzklausa un mēģina iedomāties to visu. Vīriešiem ļoti patīk, ja sieviete ir atvērta jaunām idejām seksā.

3. Bet viņa prot pateikt nē!

Vīriešus arī uzkurina, kad sajūt, ka ir mednieku lomā. Tāda, kas nevis atnāk un paņem, bet luncinās apkārt, kamēr iegūst.

Sievietei ir sevi jāprot novērtēt un respektēt savas vēlmes.

4. Viņa redz tavu tumšo pusi

Katrā vīrietī sēž iekšā alu laikmeta cilvēks, primitīvs un zvērīgs. Reti maigs un pacietīgs. Dažreiz viņiem ir nepieciešams uzvesties nedaudz brutāli.

5. Viņai tīk dažādība, arī neķītra nedaudz...

Kopā skatīties porno. Ļaut sev noskūt intīmo apmatojumu. Ļaut atstāt kājās augstpapēžu kurpes. Mīlēties ar skatu spogulī. Tas ir tāpat kā ēst vienu un to pašu katru vakaru - cik ilgi to var izturēt? Vajag dažādību un pikantumu!

Foto: depositphotos.com

6. Viņa zina, ko grib!

Kad sieviete ir atklājusi, kas viņai palīdz sasniegt orgasmu, viņa to izstāsta savam partnerim.

Un tad, kad tas notiek, - viņa drosmīgi dod mājienu, ka vēlas tieši tā.

7. Viņa ir jauka pret viņa dzimumlocekli

Tas nav tikai dzimumlocekļa izmērs, kas satrauc vīriešus, - tas ir arī izskats un tas, cik ilgi viņiem ir erekcija. Sievietes, kuras ir saprotošas, spēj «uzmundrināt», ja kas nesanāk kā gribētos, - vīriešu acīs ir burvīgas. Starp citu, vīriešiem patīk, ja sieviete ne vien pati izdomā loceklim iesauku, bet arī citreiz parunājas ar viņa mazo draudziņu.

8. Viņa saprot, ka viņš nav robots

Dzimumloceklim ir īpašnieks, tas tiesa, bet dažreiz īpašnieks nav savā labākajā formā - ir noguris, stresa pilns, viņam ir paģiras utt. Sieviete ir saprotoša un neapvainojas, ja viņam šajā brīdī nav erekcijas vai viņš pārāk ātri ejakulē. Sieviete to neuztver un arī neizsaka vārdos personīgi.

9. Viņai patīk orālais sekss

Seksoloģe vienmēr ir uzsvērusi, ka tas, cik labprāt cilvēks sniedz un saņem orālo seksu, norāda uz to, kāds viņš ir gultā. Patiesībā orālais sekss ir daudz intīmāks par parasto dzimumaktu un tā veikšana nozīmē lielu uzticību un pārliecinātību. Tā ir vēlme dot un saņemt.

10. Viņa sniedz atgriezenisko saiti... viltīgi

Katrs vīrietis, uzsver seksoloģe Treisija Koksa, ar kuru tev ir sekss, vēlas būt labākais vīrietis, ar kādu vien tev ir kādreiz bijis sekss. Viņš vēlas tevi apmierināt, bet bieži pakautrējas pajautāt - kā. Ir mazs triks: pirms rādi, kā lietas darāmas tavai gaumei, noteikti pasaki frāzi «ak dievs, cik man ir labi...». Un tikai tad rādi, ko vēlies...

Foto: depositphotos.com

11. Viņa ir skaļa (bet ne pārāk)

Sievietei ar vaidiem un elsām noteikti ir jāatklāj sava baudas pakāpe, tas vīrietim patīk un arī ir pat ļoti noderīgi, domā seksoloģe.

Tomēr ir jāapzinās zelta vidusceļš - ne par klusu, ne par skaļu.

12. Viņa mīl savu ķermeni

Viņai nav problēmu staigāt viņa priekšā kailai. Tici man,

vīrietis nelielu celulītu vai «mīlas rokturīšus» tevī ievēro tikai tad, kad tu pati uz to norādi.

13. Viņa gultā ... arī apģērbjas

Lai cik ironiski būtu, kamēr domājam, ka vīriešiem interesē tikai tas, kā mūs izģērbt, patiesība ir pretēja - vīrieši fantazē, kādā tērpā tevi varētu sastapt gultā. Izrunājiet, kas viņam patiktu, un pamēģiniet.

14. Viņa skūpstās, nevis spēlē teātri

Vīriešiem labāk tīk, ja publiski iedod kārtīgu buču, nevis noskūpsti viņu uz vaiga vai aizsūti gaisa skūpstu.

Kārtīgs skūpsts citu cilvēku acīs viņu padara pievilcīgu un iekārojamu.

15. Viņa bieži netēlo orgasmu!

Pārsteigums šķiet vārds «bieži»? Seksoloģe uzsver, ka visas sievietes kaut pāris reizes ir tēlojušas orgasmu - ar to vīriešiem jāsamierinās, jo, tāpat kā viņiem, arī sievietēm dažreiz nav iedvesmas seksam, kaut vīrietis visu paveic ideāli! Tad nu mazs triks un tiekamies nākamreiz!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu