Jaunā pētījumā atklāts vidējais seksa ilgums. Cik ilgi to dari tu?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vai kādreiz esi prātojis, kāds ir citu cilvēku vidējais seksa ilgums salīdzinājumā ar tavējo? Seksa rotaļlietu kompānija «Lovehoney» veikusi pētījumu, lai noskaidrotu, kāds ir vidējais mīlēšanās ilgums mūsdienās.

Pētījumā piedalījušies gandrīz pieci tūkstoši cilvēku. Atklājās, ka heteroseksuāli pāri ar seksu nodarbojas vidēji 19 minūtes, no kurām apmēram 10 minūtes ir priekšspēle. 52% aptaujāto cilvēku atklāja, ka ir apmierināti ar seksa ilgumu, taču 19% sieviešu un 23% vīriešu atklāja, ka vēlētos, lai tas būtu ilgāks.

Daudzi seksa terapeiti norāda, ka priekšspēlei vajadzētu ilgt vismaz 20 minūtes, jo pētījumi ir pierādījuši, ka sievietēm daudz lielāka iespēja sajust orgasmu pastāv tieši priekšspēles laikā, vēsta «Cosmopolitan».

Lai arī seksa terapeiti uzskata, ka pāriem vajadzētu mīlēties ilgāk nekā 19 minūtes, arī citos pētījumos atklājies, ka realitātē tā nenotiek.

2008. gadā veidotā pētījumā atklājās, ka cilvēki ar seksu nodarbojas vidēji trīs līdz septiņas minūtes, savukārt 2016. gadā veiktā pētījumā, kurā tika aptaujāti 500 heteroseksuāli pāri, noskaidrots, ka, neskaitot priekšspēli, pāri ar seksu nodarbojas vidēji 5,4 minūtes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu