Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Seksualitātes daba jeb sekss kā meditācija

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Agri vai vēlu jebkurš cilvēks satiekas ar vienu no spēcīgākajām un mistiskākajām cilvēka organisma enerģijām – seksuālo enerģiju. Un te arī rodas jautājums – ko ar to iesākt? Reti kurš aizdomājas par to, kas tad īsti ir seksualitāte. Ja pavisam īsi, tad seksualitāte ir partnera pievilināšana radošumā, lai radītu sev līdzīgu un piepildītu viens otru ar visu dzīvē nepieciešamo.

Dzīvē dzelžaina kontrole un apspiešana nestrādā, to pierāda daudzgadīga mūku pieredze. Dot šai enerģijai pilnu brīvību, īpaši kamēr prāts vēl nav attīrīts un ir pilns ar iekāri, bez mēģinājumiem novirzīt un izmantot šo enerģiju garīgiem meklējumiem, noved tikai pie iztukšošanās un padara šo pašu meklēšanas procesu galēji sarežģītu. Pamēģināsim atrast zelta vidusceļu šajā jautājumā! Nedaudz par skumjo.

Mūsdienu sabiedrībā ir radusies absolūti nepareiza attieksme pret seksu un visu, kas ar to saistīts. To ir padarījuši par ātro baudu.

Šī pieeja uzbāžas mums caur porno industriju un masu medijiem. Cilvēkiem «ierosina» ātro seksu. Kādam ir izdevīgi, ka mēs esam «trusīši», kas ātri vairojas.

Kad no seksa izveidoja aizliegto augli un visu ar to saistīto nosauca par grēcīgu, tas kļuva vēl pievilcīgāks. Aizliegtais auglis, kā mēs zinām, vienmēr ir saldāks. Tās ir lamatas. Tās ieslēdz enerģiju zemākajos centros un neļauj tai pacelties augstāk. Visi cilvēka centieni ir virzīti uz šā aizliegtā augļa iekāri, kurš kā likums, vada pašu iekāri. Pie visa šī, otras pusītes atrašana un noturēšana kļūst gandrīz vai par dzīves mērķi. Bet cilvēks vienkārši neiedomājas, kā var izmantot šo enerģiju, kādu dzīves pilnību un prieku tā var atnest. Bet, kad instruments kļūst par mērķi, tas nes tikai vilšanos. To var novērot uz lielāko daļu mūsdienu ģimeņu fona. Mājīgais ģimenes pavards ir izdedzis nebeidzamās sadzīves cīņas laikā. Kā gan lai pēc tam nesaskaras ar vīrieša impotenci un sieviešu frigiditāti. Vai tad var būt citādi, kad no prieka ir izveidots laulāto pienākums?

Tantriskos tekstos ir teikts, ka sekss ir kāpnes, kas var aizvest mūs uz paradīzi, bet var arī nomest ellē.

«Ātrais sekss» ir ceļš uz elli. Tas nevar atnest neko citu kā traucējumus, kompleksus un frustrāciju, ja tas ir galvenais jūsu kā pāra attiecību pamats. Tas nav nekas briesmīgs. Pat ātrais sekss var būt baudas un prieka avots, taču tas nevar būt fundaments pilnvērtīgām attiecībām.

KAS TAD ĪSTI IR SEKSS?

Iesākumā apskatīsim fizioloģisko procesu. Fiziologi ir noteikuši, ka pirmajā pusstundā (vidēji) dzimumakta laikā cilvēkā aktivizējas veģetatīvās nervu sistēmas simpātiskā daļa, kas ķermenī atbild par aktivizācijas procesiem. Tas nozīmē, ka cilvēks tērē enerģiju. Pēc tam ieslēdzas adaptācijas mehānismi un aktivizējas parasimpātiskā daļa, kas atbild par atslābināšanās procesiem un cilvēks sāk atpūsties un uzņemt enerģiju. Attiecīgi, lai paliktu tajā pat enerģētiskajā līmenī,

seksuālai dejai ir jābūt vismaz 40 – 60 minūšu garai, bez kontakta pārtraukšanas.

Ja tas ir garāks, tad sniedz tik milzīgu enerģijas daudzumu, ka iekrist gultā un aizmigt vienkārši nav iespējams. Tāpēc pēc «ātrā seksa» mēs bieži aizmiegam, jo mēs esam iztērējuši daudz enerģijas un mums tā ir jāatjauno caur miegu. Tāpēc visu savu uzmanību partneriem ir jāvirza uz iekšējo pasauli, uz enerģijas pacelšanu augstākajos centros, uz enerģijas transformāciju un meditāciju. Jā, jā, sekss ir pilnvērtīga meditācija, kuras laikā saplūst vīrišķais un sievišķais sākums, partneru enerģētiskie ķermeņi saplūst vienā.

Tā ir ļoti spēcīga enerģijas apmaiņa, kas ir nepieciešama abiem, tikai tādā gadījumā tas spēj jūs aizvest uz debesīm.

ORGASMS

Īsts orgasms ir divu satikšanās, un tas ir orgasms ar visu savu būtību vienlaicīgi, tā ir savienošanās visos enerģētiskajos līmeņos. Ja sievietei nav orgasma, arī vīrietis to nespēj izbaudīt pilnībā, jo

orgasms ir divu satikšanās.

Tikai tad, kad divi izšķīst viens otrā, tas var notikt. Tā nenotiek, ja viens to izjūt un otrs ne. Tad tas nav orgasms, bet atvieglojums, ejakulācija.

KAS TAD ĪSTI IR ORGASMS?

Orgasms ir stāvoklis, kad jūsu ķermenis neizjūt sevi kā matēriju, bet vibrē kā enerģija. Tas vibrē tik dziļi, līdz pašai apziņai, ka jūs aizmirstat, ka esat fizisks.

Jūsu ķermenis kļūst par enerģijas parādību.

Patiesībā matērija neeksistē, matērija ir tikai ārējā forma, pa īstam eksistē tikai enerģija, ne matērija. Orgasmā jūs sasniedzat šo dziļāko sava ķermeņa stāvokli, kad matērija neeksistē, bet ir tikai enerģijas vibrācijas, jūs pārvēršaties par vibrāciju, par dejojošu enerģiju. Jūs vairs nekas neierobežo,

jūs pulsējat un neesat materiāls.

Un arī jūsu partneris pulsē. Un pakāpeniski, ja viņi vēro viens otru un atdodas viens otram, viņi atdodas šim pulsācijas brīdim, vibrācijai, enerģijas stāvoklim, un viņi nebaidās, tāpēc ka tas līdzinās nāvei. Kad ķermenis zaudē robežas, kad ķermenis kļūst iluzors, kad no ķermeņa atdalās materiālais, paliek tikai enerģija un ritms, jums šķiet, ka jūsu nav.

Tikai izjūtot dziļu mīlestību, var ieiet šajā stāvoklī.

Mīlestība līdzinās nāvei. Kas attiecas uz jūsu fizisko apvalku, jūs esat miruši, jo jūs identificējat sevi ar ķermeni; ķermeniski jūs nomirstat un atveraties, kā dzīvības enerģija. Un, kad vīrietis un sieviete sāk ritmiski vibrēt, viņu sirdspuksti savienojas,

rodas harmonija un notiek orgasms, tad viņi vairs nav divi.

Lūk, iņ un jaņ simbols, iņ pāriet jaņ un jaņ pāriet iņ. Sieviete pāriet vīrietī un vīrietis sievietē. Tagad viņi pārstāv apli un kopā vibrē, kopā pulsē. Viņi ir kļuvusī par melodiju, harmoniju. Tā ir augstākā mūzika, visa cita mūzika nobāl salīdzinājumā ar to, ir tikai ēna. Šī vibrācija, kurā divi saplūst vienā, arī ir orgasms. Kad šī saplūšana notiek nevis ar otru cilvēku, bet ar visu Visumu, tā ir augstākā harmonija.

Nikolajs Bulgakovs

Avots: https://www.ranibu.ru/priroda-seksualnosti.html

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu