Pirms sāc mīlēties, ieklausies savā vagīnā, jeb arī tavam ķermenim ir viedoklis (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia

Dānijā dzimusī seksa attiecību eksperte Luīze Mazanti uzskata, ka katrai sievietei, sākot mīlēšanos ar partneri, ir jāieklausās arī savā slēptākajā vietiņā, jo, viņasprāt, arī tur esot savs viedoklis par to, kas notiek šobrīd. Esot reizes, kad, pat ja tavs prāts alkst tuvības ar izraudzīto partneri, tavs ķermenis varot iebilst!

«Nevis sievietes prāts, bet tieši ķermenis sievietei nekad nemelos un atklās patiesību par viņas jūtām un to, cik piemērots ir izvēlētais partneris,» uzskata seksa eksperte Luīze Mazanti, rakstā dailymail.co.uk.

Luīze uzskata, ka sievietes mūsdienās ļoti bieži aizmirst par t.s. vagīnas viedokli un mīlējas pat tad, ja ķermenis nav uzbudinājuma pakāpē. Kā saprotams, tas nenāk par labu nedz fiziskajai, nedz garīgajai veselībai.

Vai seksuālās fantāzijas var kā līdzēt, ja tomēr ķermenis nespēj atbrīvoties un atdoties izvēlētajam partnerim? «Jā, seksuālās fantāzijas noteikti ir atslēga uz atslābināšanos, un tās iedrošinās arī tavu ķermeni vēlēties to pašu, ko vēlas tavs prāts!»

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu