Seksoloģe: sievietei nav jāapstājas pie pirmā O!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vairāki orgasmi seksa laikā nav nekas tāds, ko iespējams redzēt tikai pornofilmās - to patiešām var izdarīt. Tas, ka tavs partneris to jau vienreiz ir izjutis, nenozīmē, ka mīlēšanās būtu jāpārtrauc, portālam «Popsugar» norāda seksoloģe Alīsija Sinkleira, kura atklāj, kas sievietēm jādara, lai sasniegtu ne tikai vienu vienīgu baudas virsotni.

Ja sieviete uzskata, ka sasniegt vairākus orgasmus palīdzēs kāds īpašs triks, tad viņa maldās. Patiesībā ir nepieciešams atslābināties, kārtīgi izzināt savu ķermeni un pats galvenais - neapstāties pēc pirmās reizes!

«Pēc tam, kad esi sasniegusi vienu patiešām spēcīgu orgasmu, tā vietā, lai atslābtu, tu vari censties un sasniegt nākamo, turpinot mīlēties,» norāda Alīsija Sinkleira.

Seksoloģe norāda, ka sievietēm nepieciešams nedaudz paspēlēties, piemēram, sākotnēji sasniedzot orgasmu no klitora stimulācijas, bet pēc tam pievērsties vaginālajam orgasmam.

Nevajadzētu apstāties arī pie diviem orgasmiem, bet gan sākt «spēli» no sākuma.

Alīsija ir pārliecināta, ka ķermeņa daļu izpētīšana ļauj sievietēm daudz vieglāk sasniegt vairākus orgasmus. Jāņem vērā, ka sievietēm, kuras pilnībā nepārzina savu ķermeni, tos izjust varētu būt daudz sarežģītāk. Sievietei ir jāzina, kāda veida stimulācijas viņai patīk visvairāk, turklāt ir ļoti būtiski par šīm lietām runāt ar partneri.

«Es vienmēr iesaku iemācīties paspēlēties pašai ar sevi,» saka Alīsija.

«Esmu neesmu kautrīga persona, tāpēc vēlos atgādināt cilvēkiem, ka izzināt savu ķermeni un pieredzēt baudu no tā nav nekas apkaunojošs.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu