Noskaidrots kaislīgākais laiks seksam!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

No rītiem nespēj piecelties? Tad tev varētu palīdzēt šā pētījuma rezultāti, kuri apgalvo, ka labākais laiks, lai mīlētos, ir 7:30 no rīta, raksta womanhealth.com

Lielbritānijā veiktajā pētījumā piedalījās ap 1000 cilvēku, kuri ik brīdi datēja savas dienas gaitas, aktivitātes un pašsajūtu. Pētījumā izkristalizējās, ka cilvēki visgatavākie seksam jūtas ap 07:30 no rīta, kas ir vidēji 45 minūtes no brīža, kad mūsu ķermeņi sāk mosties.

Eksperti piekrīt, ka vēlamākais laiks, lai mīlētos, ir rīta stundas, jo tas cilvēka labsajūtu saglabā visas dienas garumā.

Kā to izdarīt, ja nāk miegs un rīti paiet vienā skriešanā? Vari uzlikt modinātāju, kas ar romantisku mūziku ap šo laiku jūs pamodinās. Tad novelc naktsdrēbes un pieglaudies savam partnerim. Sāc maigi masēt viņa augšstilbus, kas asinīm liks nonākt vietā, kur tām jānonāk. Seksa eksperti iesaka pamošanās seksam izmantot t.s. karotīšu pozu. Elpa? Ja šķiet, ka kopīga zobu tīrīšana pārtrauks vēlmi mīlēties, izvairieties no bučām - tad gan vislabāk noderēs jātnieču vai sunīša poza.

Lai jauki jums kopīgie rīti!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu